Meer dan 40 jaar ervaring!

Dockshelter & Dockleveller

Efficiënt, veilig en gecontroleerd – op elk moment. Een dockshelter en een dockleveller zijn de beste manieren om het laden en lossen van vracht vloeiend te laten lopen. De laad- en lossystemen zijn erop gemaakt om zowel de vrachtwagen als het magazijn perfect op elkaar te laten aansluiten.

NovoDocking2
Dockshelters

Dockshelters in Limburg

Een dockshelter met een flexibele voorzijde beschermt tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtauto en gebouw en voorkomen energieverlies en mogelijke beschadiging van goederen. Shelters met opblaasbare kussens bieden bescherming tegen tocht, regen en wind. Ze vormen een perfecte afdichting tussen vrachtwagen en gebouw. Dit voorkomt energieverlies, mogelijke beschadiging van het laadgoed en ziekteverzuim als gevolg van slechte werkomstandigheden. Er wordt voorkomen dat vogels en insecten het gebouw kunnen binnenvliegen.

Docklevellers

Er zijn diverse type docklevellers. o.a. Dockleveller met draailip die aan een laadpersoon bevestigd wordt met een zeer gemakkelijke bediening en maar liefst 50 kN dynamische draagkracht. Een draaibare dock leveller, die vast of zijdelings verschuifbaar opgesteld kan worden. Eveneens gemakkelijk bedienbaar of een Hydraulische dock leveller met draailip die hebben zich in de historie van de laad- en lostechniek al vele jaren bewezen. Aanvullende dockproducten zijn laadkleppen, bumpersystemen en schaarheftafels die zorgen ervoor dat laden en lossen veiliger verloopt

Volledig op maat gemaakt

Voor de industriële oplossingen werken we niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor meer informatie.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx