Meer dan 40 jaar ervaring!

Overheaddeuren

Voor bedrijven zijn er legio mogelijkheden tot het plaatsen van een overheaddeur. Zoals u hieronder kunt zien, kunnen we in alle kleuren en motieven mooie overheaddeuren realiseren. Alles wordt op maat gemaakt en de montage en onderhoud leveren we zelf.

NovoDoor3
NovoDoor4
NovoDoor6
NovoDoor8
NovoDoor7-e1528291666381

Overheaddeur mogelijkheden

De overheaddeur wordt in vele situaties toegepast. Van kleine projecten tot grote distributie centra. Bij brandweerkazerne’s, showrooms, distributiecentra etc. Ook in de food industrie, land- en tuinbouw, transport, zware industrieën – in nagenoeg elke sector zijn de industriële sectionaaldeuren zien.

De thermo sectionaaldeur is samengesteld uit 45 mm dikke stalen sandwichpanelen. Deze hebben een uitstekende thermische isolatie. Voor verwarmde bedrijfsruimten biedt de thermo sectionaaldeur daarom een goede oplossing. De panelen kunnen van diverse vensters worden voorzien. Ook kunnen er probleemloos combinaties worden gemaakt met diverse panelen.

De sectionaaldeur bestaat uit een raamwerk van volledig nieuw ontworpen aluminium profielen. Het paneel is sterker dan ooit. Minder tussenstijlen zorgen voor maximale lichtinval. Een grote diversiteit 
aan vullingen is mogelijk, waaronder afsluitbare ventilatieroosters. Het bodempaneel is uitgevoerd met een Thermo of Stucco vulling. Voor veel bedrijven geldt dat deze deuren frequent gebruikt worden en daarom is een overheaddeur met loopdeur gewenst.

De sectionaaldeur Novolux XL

De Novoferm sectionaaldeur Novolux XL bestaat uit volledig beglaasde secties. Tijdens het openen van de deur draaien de secties weg onder het plafond. Met behulp van torsieveren wordt het deurgewicht uitgebalanceerd, zodat handbediening mogelijk is. Naast standaard heffing zijn ook extra heffing, verticale heffing, daklijnvolgende heffing en lage heffing leverbaar.

Andere bedrijfsdeuren zijn o.a.:

Interesse?

Om een duidelijk beeld te krijgen van de situatie, sturen wij geheel vrijblijvend een vertegenwoordiger langs. Hij kan u adviseren en alle mogelijkheden voor overheaddeuren met u bespreken. Daarvoor kunt u onderstaand formulier invullen.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx