Meer dan 40 jaar ervaring!

Roldeuren en rolhekken

Onze roldeuren en rolhekken zijn de oplossing voor het veilig afsluiten van een bedrijfspand. Door sterke stalen constructies te gebruiken, is er geen mogelijkheid om er doorheen te komen. De roldeuren zijn automatisch te bedienen en kunnen voorzien worden van een high-tech alarmsysteem.

BR144-staal-binnen
Transparante-rolluiken-afsluiting
dsc006821

Roldeuren

Roldeuren zijn opgebouwd uit in elkaar geschoven stalen, aluminium of roestvaststalen profielen in enkel- of dubbelwandige uitvoering, die onderling scharnieren. Zeer grote afmetingen zijn mogelijk zowel in breedte als hoogte (bv 15 meter). Toepassing bij bedrijfspanden, montagehallen, in combinatie met kraanbanen, bij zeer grote openingsbreedtes en bij hoog inbraakrisico.

Rolhekken

Rolluiken zijn opgebouwd uit in elkaar geschoven stalen, aluminium of roestvrijstalen profielen in enkel- of dubbelwandige uitvoering die onderling scharnieren. Hierdoor ontstaat bij sluiting een geheel gesloten oppervlak met of zonder doorkijkmogelijkheid. Rolluiken kunnen toegepast worden op winkels, entree’s of inpandige compartimenten.

Volledig op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de roldeuren of rolhekken kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx