Meer dan 40 jaar ervaring!

Schaarhekken

Schaarhekken zijn er in verschillende soorten en maten te krijgen. De keuze is enorm in motief, kleur en maten. Een schaarhek wordt op maat gemaakt en is voorzien van de nieuwste inbraakwerende technieken.

Nieuw-Vennep-Dscn0266-Brinkman-Schaarhek-1
Schaarhek-MA-1
Schaarhek-dubbelvleugelig-buitenzijde-390x390-1
Schaarhek-grote-afmeting-390x390-1
schaarhekwerk-1

Schaarhekken op maat gemaakt in Limburg

Schaarhekken zijn er in verschillende soorten en maten te krijgen. De keuze is enorm in motief, kleur en maten. Een schaarhek wordt op maat gemaakt en is voorzien van de nieuwste inbraakwerende technieken. Schaarhekken zijn naar de zijkant wegschuifbare hekwerken, vervaardigd uit staal of roestvaststaal. Een schaarhek is altijd handbedienbaar en afsluitbaar. Het biedt een onbelemmerd doorzicht van 60 tot circa 75%. Een schaarhek heeft weinig bovenruimte nodig en is toepasbaar als afsluiting van passages, entree’s, portiek, carports en inpandige ruimtes.Geen kast aan het plafond, slechts een bovenrail van geringe afmetingen is zichtbaar. De onderrail wordt in open toestand opgeklapt tegen het hek. Slechts een klein pakket is dan nog zichtbaar. Deze kan uiteraard in bijvoorbeeld een nis weggewerkt worden. Eventueel is het pakket wegdraaibaar indien gewenst.

Interesse in een schaarhek?

Vul dan onderstaand contactformulier in om een afspraak in te plannen. Een vertegenwoordiger komt dan naar u toe om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx