Meer dan 40 jaar ervaring!

Duo Rolgordijnen

Heerlijk even terugtrekken op de bank, goed boek en een lekkere kop thee. Door de gesloten stand van een duo rolgordijn is de privacy optimaal.

GB-duorolgordijn-1
GB-duorolgordijn-2
GB-duorolgordijn-3
gb-duorolgordijn-5-e1528295320359
GB-duorolgordijn-10
GB-duorolgordijn-11
GB-duorolgordijn-12

Mogelijkheden Duo Rolgordijnen

Duo-rolgordijnen geven een nieuwe draai aan de term rolgordijn en zorgen ervoor u zelf op een speelse manier de lichtinval door het gordijn heen kan bepalen. Men kan door de dubbele doekrol een keuze maken om de “ïnkijk” te reduceren  Verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. duorolgordijnen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Schuif de afwisselend transparante en niet-transparante banen over  elkaar heen en u kunt eindeloos variëren.

  • Uitvoerbaar in stof
  • Materialen eenvoudig te reinigen
  • Keuze uit meer dan ca 20 kleuren
  • Standaard voorzien van cassette
  • Moderne en strakke afwerking
  • Op maat gemaakt
  • Handmatig bediend
  • Zonwerend
  • Licht-reducerend

Uitgebreide collectie Duo Rolgordijnen

Onze duo rolgordijnen zijn te verkrijgen in allerlei soorten en maten. Voor ieder huishouden is er wel een bijpassende kleur. Uw duorolgordijn kan geheel worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. Duo rolgordijnen zijn leverbaar in vele hoogwaardige exclusieve stoffen in eigentijdse stijlen, kleuren en transparanties. Met onze uitgebreide collectie kunt u het duorolgordijn altijd perfect afstemmen op uw interieur. De bediening is eenvoudig door een metalen ketting.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de duo rolgordijnen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx