Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Hordeuren

Onze hordeuren zijn de oplossing als u lekker een deur open wilt zetten zonder dat er vliegen en ander ongedierte binnen komt. Er zijn oplossingen voor keukendeuren, tuindeuren en zelfs grotere varianten zoals een schuifpui of dubbele openslaande deuren.

De mogelijkheden van hordeuren

  • Keuze uit diverse type deuren zoals onder meer de plissé hordeur
  • 2 kleuren gaas
  • Aluminium Frame
  • Frame keuze uit 8 standaard kleuren
  • Op aanvraag andere RAL-kleuren mogelijk
  • Handmatige bediening
20170223_Unilux-0008-
20170223_Unilux-0018-
Afbeeldingen-Smits-2010-088
GB20

Hordeuren

Ons assortiment bestaat enerzijds uit het gepatenteerde Japanse plissé hordeursysteem en anderzijds uit diverse klap- of draaideuren en roldeuren.   In plaats van een strak gaas, zoals bij een andere hordeuren , wordt bij de plissé hordeur geplisseerd gaas toegepast. Dit is veel sterker en bovendien beter zichtbaar, waardoor de kans op er doorheen lopen klein is. Omdat er geen onderdorpel wordt toegepast, maar een geleidestrip van slechts 3 mm hoog, wordt een maximale doorloop gewaarborgd. Het standaard gaasdoek bestaat uit glasvezeldraden met kunststof ommanteling. Voor speciale toepassingen is er daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor Pollen en Insectengaas, extra transparant gaas en Petscreen (Extreem scheurvast voor huisdeuren).

Op maat gemaakte hordeuren in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de hordeuren  kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx