Meer dan 40 jaar ervaring!

Plissé Gordijnen

Met plissé gordijnen kiest u voor gebruikersgemak. U kunt het gordijn op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Plissé gordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

GB-Plissee-42
GB-PlisseeXL-1
GB146
GB149
GB152
GB173
GB178N
GB179N

Plissés zorgen voor een stijlvolle en sfeervolle inrichting doordat het materiaal als een harmonica geopend en gesloten wordt. Plissés zijn zeer geschikt om praktisch en decoratief de zon te weren.

De mogelijkheden van Plissé gordijnen

 • Uitvoerbaar in diverse materialen
 • Diverse plisse breedtes
 • Plisse enkel en dubbel
 • Stofkwaliteiten uiteenlopend van transparant tot verduisterend
 • materialen eenvoudig te reinigen
 • keuze uit meer dan 100 kleuren
 • Moderne en strakke afwerking
 • Diverse montagemogelijkheden
 • Handmatig bediend Fraaie afwerkingen
 • Zonwerend
 • Lichtwerend

Ruime collectie Plissé Gordijnen

Bij geen enkel product zijn de uitvoeringsmogelijkheden zo uitgebreid als bij het plissé gordijn. dakramen, ovale vormen, alles is mogelijk.

In onze nieuwe zorgvuldig samengestelde collectie vindt u een overvloed aan kleuren en stofsoorten. Door toepassing van speciale coatings op de meeste van onze stoffen zijn deze extra zonwerend ? gemaakt. Ook verduisteringsdoeken voor bijvoorbeeld de slaapkamer vindt u in de collectie terug. Een plisségordijn beweegt  van boven naar beneden of van beneden naar boven, horizontaal geplaatst in een lichtkoepel of een plisségordijn bestemd voor dat vreemde driehoekraam in de serre. Plissé gordijnen zijn geschikt voor elk type raam. Laat het product op maat maken, zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam. U kunt het plisségordijn mooi weg laten werken tussen kozijn, muur of wand (montage ‘in de dag’). Het is ook mogelijk de plissé op het kozijn of de muur te plaatsen (montage ‘op de dag’).

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij dan een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin plissé gordijnen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx