Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Vouwgordijnen

Met vouwgordijnen op maat kiest u voor gebruikersgemak. U kunt het vouwgordijn op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Vouwgordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

GB-Vouwgordijn-5
GB-Vouwgordijn-6
GB-Vouwgordijn-8
GB-Vouwgordijn-34
GB-Vouwgordijn-39
GB-Vouwgordijn-46
GB-Vouwgordijn-47

Vouwgordijnen bieden een elegante uitstraling met een nonchalant effect, gecombineerd met functioneel comfort. Het is uiterst geschikt om het licht te weren. Er is een uitgebreide keuze in de doekcollectie die zich kenmerkt door structuur, design en kwaliteit. De nieuwste ontwikkeling is de top down bottom-up uitvoering.

De mogelijkheden van Vouwgordijnen

 • Uitvoerbaar in diverse materialen
 • Op wens verwerkt met baleinen
 • Stofkwaliteiten uiteenlopend van transparant tot verduisterend
 • Materialen zijn eenvoudig te reinigen
 • Ruime keuze uit meer dan 100 kleuren
 • Moderne en strakke afwerking
 • Diverse montagemogelijkheden
 • Handmatig of elektrisch bediend
 • Volant toe te passen
 • Zonwerend
 • Lichtwerend

Ruime keuze Vouwgordijnen

Vouwgordijnen passen naadloos bij elke stijl. Daarom zijn ze voor veel interieurs de perfecte oplossing. Vouwgordijnen zijn net zo functioneel als klassieke gordijnen, maar ogen meer hedendaags Het vouwgordijn biedt een elegante uitstraling met een nonchalant effect, gecombineerd met functioneel comfort.

Optionele mogelijkheden bij vouwgordijnen zijn: een volant (half of heel) en baleinen aan de voorzijde. Een volant is een strook stof aan de onderkant van het vouwgordijn. Deze strook houdt zonlicht aan de onderkant tegen als het vouwgordijn is opgetrokken. Baleinen zijn staafjes die in de vouw zitten van elke strook stof. Vouwgordijnen met baleinen ogen strakker en eigentijdser.

Op maat gemaakt in Limburg

We werken niet met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de vouwgordijnen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx