Meer dan 40 jaar ervaring!

Huis isoleren, onze beste tips

30 January, 2023

Uw huis isoleren? De media staat er vol mee, iedereen praat erover en het hele kabinet streeft ernaar dat alle huizen voorzien worden van een energie-labels: het antwoord is: “Isolatie”

De meeste nieuwbouwhuizen worden energieneutraal gebouwd en opgeleverd. Maar dan rest nog de vraag waar moet een huis aan moet voldoen om een zo hoog mogelijk energielabel te verkrijgen.

Onze tips om uw huis te isoleren:

Tip 1: Geïsoleerde garagedeur

Is de garage inpandig? Plaats een geïsoleerde garagedeur. Deze garagedeuren zijn in verschillende isolatiewaarden verkrijgbaar en in verschillende modellen. Er zit vast een garagedeur in ons assortiment wat aan uw (isolatie) wensen voldoet.

Tip 2: Rolluiken

Plaats rolluiken voor ramen en deuren. Een rolluik isoleert, niet alleen door het gebruikte materiaal (dubbelwandig aluminium gevuld met purschuim) maar ook daar er een ruimte gecreëerd wordt tussen het raam en het rolluik. Tijdens de warme zomerdagen zorgt het rolluik dat de warmte buiten blijft, maar nog belangrijker in de wintermaanden blijft de warmte binnen.

Tip 3: Gordijnen

Wilt u niets aan de buitenzijde plaatsen? Zorg dan dat het glasoppervlakte aan de binnenzijde van de ruimte bedekt is. Dit kan door bijvoorbeeld, gordijnen, maar ook plissegordijnen, lamelgordijnen of rolgordijnen.

De toepassing van raamdecoratie vertraagt de toetreding van koude lucht in de leefruimtes.

Alle bovengenoemde tips zijn in ons productassortiment opgenomen.

Wilt u meer weten over 1 van de bovengenoemde opties? Neem contact met ons, we maken graag met u en een van onze deskundige adviseurs een vrijblijvende afspraak.

Dit bericht delen