Meer dan 40 jaar ervaring!

Inspiratie overkapping tuin: onze beste voorbeelden

27 February, 2023

Doe inspiratie op voor de overkapping in uw tuin. Van moderne en strak tot sfeervol en functioneel. Wij hebben onze favorieten voor u op een rijtje gezet.

Corradi Lamellenoverkapping

De Alba en de Maestro lamellenoverkapping zijn erg sfeervol, mooi en functioneel. Beide types hebben de mogelijkheid verlichting in de lamel aan te brengen, de Maestro kan ook het frame/ kader voorzien van raylights (ledstrips).

Corradi Pergotenda

Het frame gebruikt voor de Maestro lamellenoverkapping kan voorzien worden van een zeil (textiel) doek. Dit type doek is waterdicht en lichtdicht.

In tegenstelling tot de lamellenoverkapping waar de lamellen draaien kan het zeil van de pergotenda in het geheel open geschoven worden.
Ook de baleinen net als het frame kunnen voorzien worden van verlichting (ledstrips)

Terrasoverkapping met glas

Bij deze overkappingen behoudt u de helderheid en geniet u van optimale lichtinval. Deze overkapping in een vaste aluminium constructie. Het aantal staanders wordt bepaald aan de hand van de totale breedte van de terrasoverkapping. De hemelwaterafvoer in een van de staanders zorgt ervoor dat het water keurig afgevoerd wordt. Lees hier verder over tuin terras ideeën!

Tuinoverkapping inspiratie: kom langs in de showroom

De overkappingen kunnen zowel vrijstaand als met muurbevestiging opgebouwd worden. Kiest u voor een van deze overkappingen, dan is het altijd optimaal genieten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u bovenstaande overkappingen eens bekijken? Kom dan langs in onze showroom!

Dit bericht delen