Meer dan 40 jaar ervaring!

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën houden op een efficiënte manier de warmte buiten. Daarnaast kan, door de kantelbare lamellen, de lichtinval naar behoefte worden aangepast. U kunt ervoor kiezen het zicht naar buiten vrij te houden. Zo houdt u de verbinding met bijvoorbeeld uw eigen tuin en voorkomt u een opgesloten gevoel. Lees hier meer over wat een buitenljaloezie precies is.

cox-parren.1
cox-parren
Einfamilienhaus_mit_PURO_Aufsatzrollladen_und_CDL_Raffstoren_12902
Einfamilienhaus-mit-Raffstoren
Objekt_318_Uder_München_Objekt_318_Familie_Uder_München_1700
Objekt_438_Weihe_4390

De mogelijkheden van buitenjaloezieën:

  • Diverse kastvormen
  • Keuze uit 4 verschillende lameltypen
  • Keuze uit 2 verschillende lamelbreedten
  • Keuze uit aluminium of staaldraadgeleiding
  • Verkrijgbaar in meer dan 350 standaard kleuren
  • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot elektrisch
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie
  • Warmtewerende functie

Buitenjaloezieën in Limburg

Buitenjaloezieën zijn eigenlijk net als de jaloezieën die u kent van binnen, maar deze uitvoering is steviger en daardoor geschikt voor buitentoepassingen. Omdat ze gemaakt zijn van aluminium, geven buitenjaloezieën uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk. De lichtinval bepaalt u zelf, doordat de lamellen kantelbaar zijn. Er zijn verschillende type systemen en montagetoepassingen mogelijk. De aluminium buitenjaloezieën zijn leverbaar in tal van uitvoeringen en kleuren.

Voordelen van buitenjaloezieën bij Gehlen

Gehlen Zonwering heeft zo’n 40 jaar ervaring in het plaatsen van buitenjaloezieën en andere vormen van zonwering. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat we de hoogste kwaliteit leveren.  Momenteel hanteren wij korte wachttijden waardoor de buitenjaloezieën snel bij u geplaatst kunnen worden. Is er een keer iets mis met de buitenjaloezieën of werken ze niet naar behoren? Dan bieden wij uitgebreide garantie en kunt u 24/7 terecht voor bij onze service & onderhoud afdeling. Zo wordt ieder probleem snel weer opgelost!

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de buitenjaloezieën kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx