Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Markiezen

Markiezen zorgen voor een optimale zonwering en hebben daarnaast een decoratieve en nostalgische uitstraling. De speciale en organische vorm van een markies zorgt ervoor dat de zijkanten met stof zijn bedekt. Hierdoor dringt er ook via deze zijden geen zonlicht uw huis binnen. Als u kiest voor een markies als zonwering kiest u voor een sierlijke oplossing in combinatie met een functionele oplossing.

Afbeelding12
Afbeelding13
Beers_markiezen
markies6-e1544797414619
markies9
Sunstore-4

De mogelijkheden van Markiezen:

  • Aluminium of houten frames
  • Verkrijgbaar in standaard kleuren en RAL-kleur naar wens
  • Diverse afwerkingsmogelijkheden door middel van kap en zijschotten
  • Keuze uit meer dan 300 doekkleuren
  • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot electrisch
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie
  • Decoratieve functie

Markiezen in Limburg

Markiezen zijn er in verschillende uitvoeringen zoals in hout en aluminium Het zal u niet verbazen dat een houten markies meer onderhoud vraagt dan een aluminium markies. Daarentegen geeft bijvoorbeeld bij jaren 30 woningen een houten/hardhouten markies meer charme dan aluminium. Aluminium markiezen vragen geen onderhoud dit is mede dankzij de dikke gemoffelde coating laag waarmee markiezen op kleur gebracht worden. Een uitgebreide en veelzijdige collectie zonweringsdoeken, bieden u de mogelijkheid de markies een eigen gezicht te geven. Door ook de kleur van bies en type volant te kiezen stelt u uw eigen unieke markies samen.

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de markiezen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx