Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluiken

De aanschaf van rolluiken loont zich voor een aantal doeleinden. Het beschermt uw kamer tegen lichtinval, de isolerende werking zorgt voor koelte in de zomer en warmte in de winter en het is een inbraakwerend type zonwering. NIEUW in ons assortiment: Solar rolluiken.

Rolluiken Gehlen
Haus_mit_Rollladen_4131
rolluikAB1
rolluiken1-scaled
Sunmaster-1244-BEW-Zonder-weerkaatsing
Sunmaster-1297-BEW

Voordelen van rolluiken:

 • Duurzaam materiaal, aluminium
 • 3 verschillende kastvormen
 • Diverse lamelbreedtes
 • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot elektrisch
 • Aansturing via app mogelijk
 • Isolerende werking
 • Geluidsvertragend
 • Inbraakwerend
 • Kleurcombinaties mogelijk
 • Keuze uit ca. 15 standaardkleuren
 • Diverse montage mogelijkheden

Rolluiken in Limburg

Rolluiken bestaan uit een pakket van lamellen die u omhoog en omlaag kunt bedienen. De lamellen zijn gemaakt van aluminium met een kern van schuimvulling. De lamellen en omkasting van de rolluiken zijn leverbaar in een ruim kleurassortiment. Er zijn diverse bedieningsmogelijkheden in de handbediend, elektrisch bedienbare uitvoering of zelfs te bedienen via uw smartphone. Het rolluik wordt zowel geleverd met een afgeschuinde kap als een stijlvolle ronde kap.

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd. Lees hier meer over de voordelen van rolluiken. De rolluiken kunnen in Limburg snel geleverd worden.

Rolluiken bedienen met de smartphone

Via de IO-technologie is het mogelijk om de rolluiken op afstand te bedienen. Dit kan via een handzender, schakelaar of zelfs via uw smartphone. Want door gebruik te maken van IO-Homecontrol kunnen meerdere producten aan elkaar gekoppeld worden. De Tahoma-app of Connexoon zorgt vervolgens voor een koppeling met uw smartphone of tablet, zodat u overal (ook al bent u niet thuis) uw rolluiken kunt bedienen.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx