Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Schoepenzonwering

Unieke en eigentijdse zonwering, dat is schoepenzonwering. Deze vorm van vaste zonwering wordt vaak gebruikt voor panden met kantoorbanen, maar komt ook prima uit de verf op woonhuizen. De combinatie met buitenjaloezieën wordt vaak gemaakt.

20160420_142531
20160831-Geleen-Daily-Fresh-2-kopie
20160831-Geleen-Daily-Fresh-3-kopie
20160831-Geleen-Daily-Fresh-4
20160831-Geleen-Daily-Fresh-5
20160831-Geleen-Daily-Fresh-6

Schoepenzonwering heeft een lange levensduur

Een schoepenzonwering horizontaal of verticaal geplaatst, geeft ieder gebouw een unieke uitstraling. Eveneens biedt dit type zonwering uitstekende warmtewerende eigenschappen, lage onderhoudskosten en een lange levensduur. Schoepenzonweringen zijn permanent aanwezig en daarom zeer windbestendig geconstrueerd. In tegenstelling tot andere typen zonwering houden zij ook hun warmte werende functie op zonnige dagen met veel wind. Er zijn vele mogelijkheden in uitvoering o.a. Lamellenwanden (verticale plaatsing), luifels (horizontale plaatsing) en schuifframe ’s (verticale plaatsing verschuifbaar)

Eigenschappen van schoepenzonwering

Er is een ruime keuze in vormen, maatvoeringen en materialen van de lamellen zo zijn er vlakke maar ook ellipsvormige lamellen in diverse breedtes mogelijk. De lamellen kunnen afgewerkt worden in blank aluminium voor een industriële look maar het is ook mogelijk om ze in elke gewenste Ral kleur te laten maken. De lamellen van de de Schoepenzonwering worden bij montage in de gewenste hoek geplaatst maar het is heden ten dagen ook mogelijk om de lamellen elektrisch te bedienen en naar gelang de zonnestand en of de wens van de gebruiker aan te sturen.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx