Meer dan 40 jaar ervaring!

Solar rolluiken

De nieuwste innovatie in de zonweringbranche is een Solar rolluik, oftewel een rolluik op zonne-energie. Dit type rolluik is het meest verduisterende rolluik in de markt. Door een combinatie van specifieke profielen en afdichtingen is de duisternis maximaal en zorgt het voor een goede nachtrust. Er zijn echter nog meer voordelen.

Rolluiken-Good-night

Voordelen van dit Solar Rolluik

  • Keuze uit 4 designs met keuze uit meer dan 300 kleuren
  • De opwekking van zonne-energie zorgt voor een montage zonder kabels
  • Hoogkwalitatief lakwerk dankzij thermolakken van de kast, geleiders en onderlat
  • Maximale lichtinval door compacte kast (zelfs voor grote ramen)
  • Verbeterde thermische isolatie tegen warmte en kou
  • Stevig en veilig door inbraakwerende AXIS-50 technologie
  • Makkelijk te bedienen via afstandsbediening of smartphone / tablet

Verbetering kwaliteit van de nachtrust

Door de maximale duisternis wordt het slapen bevorderd. Onderzoek laat zien dat 25% van de bevolking in een bepaalde mate last heeft van slapeloosheid. Het is gebleken dat duisternis, stilte en een temperatuur tussen de 18 en 20 graden de kwaliteit van nachtrust stevig bevordert. Dit extra verduisterend solar rolluik past daar perfect bij.

Geïnteresseerd in een Solar Rolluik?

Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze vertegenwoordigers.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx