Meer dan 40 jaar ervaring!

Uitvalschermen

Vaak wordt een uitvalscherm als een ‘ouderwets’ type zonwering geschetst. Wij zijn het daar bij Gehlen niet mee eens en vinden het vaker mooier dan een gewoon scherm. Oordeel zelf op basis van onderstaande foto’s.

Afbeelding27
Sunmaster-0033-BEW
Sunmaster-0191-BEW
uitvalscherm-harosol-uitvalarm

De mogelijkheden van uitvalschermen:

  • Aluminium kasten diverse typen verkrijgbaar
  • Diverse armtypen van windvast tot glij-arm
  • Doorval mogelijk
  • Verkrijgbaar in standaard kleuren en RAL-kleur naar wens
  • Keuze uit meer dan 300 doekkleuren
  • Bedieningsmogelijkheden van handmatig tot elektrisch
  • Aansturing via app mogelijk
  • Zonwerende functie

Uitvalschermen in Limburg

Uitvalschermen geven een sfeervolle bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen. Ze zijn geschikt voor elk raam in uw woning waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. Geen invallende zon Het uitvalscherm wordt gekenmerkt door zijn brede inzetbaarheid en mogelijkheden door verschillende armtypes, zo wordt altijd een stabiele en betrouwbare zonwering gecreëerd.

Een uitvalscherm vervult één taak en neemt deze taak bijzonder serieus. Met een uitvalscherm voor uw raam komt en geen warmte en zonlicht uw huis binnen. Zo blijft het in de zomer binnenshuis lekker koel. Bovendien is een uitvalscherm een mooie aankleding van uw gevel.

Elektrische uitvalschermen

Met slechts één druk op de knop kunt u uw elektrische uitvalschermen moeiteloos uit- en inklappen, wat vooral handig is voor grote of moeilijk bereikbare ramen. De toevoeging van elektrische bediening verhoogt het comfort aanzienlijk en stelt u in staat om de zonwering eenvoudig aan te passen aan uw behoeften. Elektrische uitvalschermen zijn dan ook een eigentijdse en praktische keuze voor wie op zoek is naar ultiem gemak en moderne technologie in de zonwering.

Volledig op maat gemaakt

We werken het liefst met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de uitvalschermen kunnen worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx