Meer dan 40 jaar ervaring!

Duo rolgordijnen op maat

Wilt u duo rolgordijnen op maat laten maken? Met duo rolgordijnen kunt u zelf op een speelse wijze de lichtinval in de kamer bepalen. Via de speciale doekrol kunt u de keuze maken om de inkijk te reduceren. Zo heeft u verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. En kunt u zich in alle rust terugtrekken op de bank met een goed boek en een kop thee. De duo rolgordijnen van Gehlen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van zonwering en bieden producten van de beste kwaliteit aan.

Neem contact op

GB-duorolgordijn-1
GB-duorolgordijn-2
GB-duorolgordijn-3
gb-duorolgordijn-5-e1528295320359
Duorolgordijn op maat
GB-duorolgordijn-11
GB-duorolgordijn-12

Voor ieder interieur

Kiest u voor duo rolgordijnen op maat van Gehlen, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse stijlen, kleuren, transparanties, vormen en maten. Vaak genoeg komt u duo rolgordijnen tegen die niet matchen bij uw interieur. Bij Gehlen hebben we voor ieder huishouden wel een passende vorm en kleur. Zo hoeft u geen enkele concessie te doen op stijl of functionaliteit. Wij kunnen het duo rolgordijn geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Duo rolgordijnen op maat laten maken

Bent u op zoek naar duo rolgordijnen voor een afwijkende maat deur of raam? Geen probleem bij Gehlen! We komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bekijken en om u te adviseren. We denken graag met u mee! U ontvangt ter plaatse een offerte die u op uw gemak door kunt nemen. Zo weet u precies wat voor soort duo rolgordijnen u nodig heeft en wat de kosten zijn. Daarbij geven we ook aan wanneer de gordijnen door ons geleverd en gemonteerd kunnen worden.

Laat uw duo rolgordijnen op maat maken

Wilt u duo rolgordijnen op maat laten maken? Bij Gehlen staan we – met ruim 40 jaar ervaring – voor u klaar met de beste oplossing. Een rolgordijn dat net zo stijlvol als functioneel is. En altijd van hoogwaardige kwaliteit! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx