Duo rolgordijnen op maat

Wilt u duo rolgordijnen op maat laten maken? Met duo rolgordijnen kunt u zelf op een speelse wijze de lichtinval in de kamer bepalen. Via de speciale doekrol kunt u de keuze maken om de inkijk te reduceren. Zo heeft u verrassend veel privacy, sfeer en controle over het daglicht. En kunt u zich in alle rust terugtrekken op de bank met een goed boek en een kop thee. De duo rolgordijnen van Gehlen bieden de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van zonwering en bieden producten van de beste kwaliteit aan.

Neem contact op

GB-duorolgordijn-1
GB-duorolgordijn-2
GB-duorolgordijn-3
gb-duorolgordijn-5-e1528295320359
Duorolgordijn op maat
GB-duorolgordijn-11
GB-duorolgordijn-12

Voor ieder interieur

Kiest u voor duo rolgordijnen op maat van Gehlen, dan heeft u bij ons de keuze uit diverse stijlen, kleuren, transparanties, vormen en maten. Vaak genoeg komt u duo rolgordijnen tegen die niet matchen bij uw interieur. Bij Gehlen hebben we voor ieder huishouden wel een passende vorm en kleur. Zo hoeft u geen enkele concessie te doen op stijl of functionaliteit. Wij kunnen het duo rolgordijn geheel op uw persoonlijke wensen afstemmen.

Duo rolgordijnen op maat laten maken

Bent u op zoek naar duo rolgordijnen voor een afwijkende maat deur of raam? Geen probleem bij Gehlen! We komen graag bij u thuis langs om de mogelijkheden te bekijken en om u te adviseren. We denken graag met u mee! U ontvangt ter plaatse een offerte die u op uw gemak door kunt nemen. Zo weet u precies wat voor soort duo rolgordijnen u nodig heeft en wat de kosten zijn. Daarbij geven we ook aan wanneer de gordijnen door ons geleverd en gemonteerd kunnen worden.

Laat uw duo rolgordijnen op maat maken

Wilt u duo rolgordijnen op maat laten maken? Bij Gehlen staan we – met ruim 40 jaar ervaring – voor u klaar met de beste oplossing. Een rolgordijn dat net zo stijlvol als functioneel is. En altijd van hoogwaardige kwaliteit! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.