Meer dan 40 jaar ervaring!

Garagedeur met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is in veel gevallen de beste keuze, alleen beseft niet iedereen meteen dat die mogelijkheid bestaat. Onze garagedeuren van Novoferm worden voor iedereen op maat gemaakt en daarom komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Garagedeur met loopdeur Gehlen
Garagedeur met loopdeur
Garagedeur met loopdeur Limburg
Garagedeur met loopdeur Maastricht
Garagedeur met loopdeur isolerend

Voordelen garagedeur met loopdeur:

  • Volledig geïsoleerd
  • Toegankelijk door loopdeur
  • Kantelbaar voor grotere opslag zoals fietsen, scooters of zelfs auto
  • Inbraakwerend door robuust slot
  • Te verkrijgen in diverse kleuren

De garagepoort biedt goede bescherming tegen tocht en vocht. Door een rubberafdichting rondom de eventuele loopdeur, een rubber lip opzij en bovenaan de deur en binnenrubbers onderaan de deur.

Eigenschappen garagedeur met loopdeur

De deur te is verkrijgbaar in vier deurprofielen (verticaal smal, verticaal breed, vlak en cassette) en vrijwel alle RAL-kleuren. Tevens is de deur uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld lichtopeningen en een LED-lichtlijst. Naast een kanteldeur met loopdeur is er ook een duoport oftewel een openslaande garagedeur.

Volledig op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak op locatie. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de garagedeur met loopdeur kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt voor een garagedeur met loopdeur? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx