Meer dan 40 jaar ervaring!

Kantelpoort

Een Novoferm kanteldeur is de klassieke garagedeur die bij het openen in zijn geheel onder het plafond van de garage wegdraait. Te verkrijgen in hout of van staal. Ook te voorzien van een afstandsbediening om op afstand de kantelpoort te bedienen.

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij dag in dag uit zonder haperen moet functioneren. Daarom is een Novoferm enkelwandige stalen kantelpoort geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Verdere onderdelen van de deur zijn ook geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen.

Kantelpoort1-1
Kantelpoort2-1
Kantelpoort3-1
Kantelpoort4-1
Kantelpoort5-1

Voordelen van een Kantelpoort:

  • Stalen frame
  • Enkelwandig deurblad of deurblad Dubbelwandig stalen profiel gevuld met purschuimvulling 20 mm dik (easyport)
  • Te voorzien van loopdeur
  • Diverse modellen
  • Standaard kleur wit, RAL-kleur naar wens
  • Bediening handmatig
  • Bediening electrisch met afstandbediening
  • Diverse accessoires mogelijk
  • Politiekeurmerk sloten leverbaar
  • Onderhoudsvrij

Kantelpoort met loopdeur

Een garagedeur met loopdeur is in veel gevallen de beste keuze, alleen beseft niet iedereen meteen dat die mogelijkheid bestaat. Bekijk de link voor meer foto’s van een kantelpoort met loopdeur erin verwerkt.

Volledig op maat gemaakt

We werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger kan ter plekke alles opmeten en alle opties met u doorspreken. Na afloop laat hij een offerte achter die u in een later stadium kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de kantelpoort kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u dan binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. Om sneller een afspraak in te plannen, kunt u ook even bellen naar kantoor 046- 4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx