Meer dan 40 jaar ervaring!

Geïsoleerde garagedeur

Wilt u een geïsoleerde garagedeur laten plaatsen? Dat kan een hoop schelen op de energierekening! Dankzij het hoogwaardige isolatiemateriaal houdt u tocht en kou buiten de deur. Dat maakt uw garage een fijne werkplaats of veilige plek om spullen op te slaan. Bij Gehlen kunt u terecht voor kwalitatieve garagedeuren en poorten. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar. We denken graag met u mee. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Geïsoleerde garagedeur
Geïsoleerde garagedeur Limburg
Geïsoleerde garagedeur laten plaatsen
Geïsoleerde garagedeur winter
Geïsoleerde garagedeur inbraakwerend
Geïsoleerde garagedeur Gehlen

Geïsoleerde garagedeuren volledig naar uw wens

Bij Gehlen kunt u een keuze maken uit een standaard maat garagedeur of een maatwerk garagedeur. De mogelijkheden voor uw situatie worden ter plaatse bepaald. Er zijn verschillende typen garagedeuren. Elk type garagedeur heeft verschillende modellen en / of uitvoeringen. Zo kunt u onder meer kiezen uit een horizontale smalle profilering bij de sectionaaldeuren en een verticale profilering bij de geïsoleerde kanteldeur. De garagedeuren worden standaard geleverd in de kleuren wit en antraciet. U kunt ook gaan voor een door u gekozen RAL-kleur

Benieuwd naar de mogelijkheden? We geven u denken graag met u mee om te kijken wat het beste past in uw situatie. Neem gerust contact met ons op.

Voordelen geïsoleerde garagedeuren van Gehlen

Het laten plaatsen van geïsoleerde garagedeuren bij Gehlen heeft een aantal leuke voordelen:

Bespaar op de energierekening
Voorkomen ongemak van tocht
Verminder warmteverlies uit de garage
Ga schimmelvorming tegen in de garage
Dankzij de geïsoleerde garagedeuren van Gehlen functioneert uw garage een stuk beter als werk- of opbergplaats. De garagedeuren zijn standaard uitgerust met een veilig slot. Wilt u extra zekerheid? Dan zijn er ook sloten met een politiekeurmerk beschikbaar.

Laat uw geïsoleerde garagedeuren op maat maken

Wilt u uw oude garagedeur laten vervangen voor een goed geïsoleerde garagedeur? Bij Gehlen staan we – met ruim 40 jaar ervaring – voor u klaar met de beste oplossing. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx