Hor op maat laten maken

Een hor op maat laten maken? Een hor is de ideale oplossing om vliegen en ongedierte buiten de deur (of het raam) te houden. Niets is lekkerder dan bij goed weer de ramen en deuren open te gooien. Maar al die vliegen, muggen en ongedierte in huis? Liever niet! Bij Gehlen kunt u terecht voor op maat gemaakte horren van de beste kwaliteit. We meten de juiste maten bij u op en geven u aan de hand daarvan een vrijblijvend advies. Daarna gaan wij aan de slag met het maken van uw hor.

Neem contact op

20170223_Unilux-0017-
20170223_Unilux-0023-
20170223_Unilux-0024-
Hor op maat laten maken

Hor op maat laten maken: Gehlen biedt de meeste mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u op zoek naar een maatwerk raamhor of hordeur? Wij kunnen voor elk type raam of deur een gepaste insectenwering op maat maken. Of het nu rechte of schuine ramen betreft. En of het nu gaat om de keukendeur, tuindeur of zelfs de schuifpui. Gehlen maakt een passende oplossing voor ieder raam en iedere deur. Het frame is van aluminium, waarbij u kunt kiezen uit 8 standaard kleuren. Op aanvraag zijn ook andere RAL-kleuren mogelijk. De bediening van de deuren is handmatig.

Hordeuren in alle soorten en maten

Het assortiment van hordeuren bij Gehlen bestaat uit de gepatendeerde Japanse plissé hordeuren. Deze hordeuren zijn veel sterker en bovendien, beter zichtbaar. Dit verkleint de kans dat er tegenaan gelopen wordt. Naast de plissé hordeuren hebben we ook andere hordeuren op maat. Denk bijvoorbeeld aan diverse klap-, draai- of roldeuren. Wat uw wens ook is, Gehlen heeft er een oplossing voor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een hordeur bij u thuis. Neem dan snel contact met ons op.

De voordelen van horren bij Gehlen

Laat u een hor op maat maken door de professionals van Gehlen, dan kunt u hoogwaardige kwaliteit verwachten. We bieden:

  • Verschillende soorten service onder één dak
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Snelle levering
  • Producten van de beste kwaliteit

We zijn ook inzetbaar voor service & onderhoud! Wat kunnen we voor u betekenen?

Hor op maat laten maken? Vul ons contactformulier in

Wilt u direct een hor op maat laten maken? Vul dan meteen onderstaand contactformulier volledig in. Wij zullen dan binnen enkele werkdagen contact met u opnemen en geheel vrijblijvende een afspraak met u inplannen. Of bel naar 046- 4510050. Kies ook voor een hor op maat van Gehlen, zodat u straks een hor van de beste kwaliteit in huis heeft.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.