Kantelpoorten Limburg

Zoekt u een praktische poort voor uw garage in Limburg? Kies dan voor een kantelpoort van Gehlen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en daarnaast bieden we u tal van mogelijkheden om uw nieuwe kantelpoort in Limburg te personaliseren. Ook voor andere soorten garagedeuren bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u beslissen we wat de beste oplossing is voor uw garage!

Kantelpoort5-1
Kantelpoort4-1
Kantelpoort3-1
Kantelpoort2-1
Kantelpoort1-1

Novoferm kantelpoorten in Limburg

De kantelpoort wordt ook wel de klassieke garagedeur genoemd. Dit model draait in zijn geheel naar binnen, het draaipunt ligt in het midden van de opening. De kantelpoort is een enkelwandige stalen deur die standaard in de woningbouw wordt gebruikt. Bij Gehlen kiezen we voor de kwalitatieve kantelpoorten van Novoferm, die uit vuurverzinkt staal zijn geproduceerd en afgewerkt zijn met een grondlaklaag op polyesterbasis. Zo kunnen we stabiliteit op termijn garanderen en geniet u van een kantelpoort die onderhoudsvrij is en niet roest.

Kies uw favoriete kleur en model

Iedereen heeft andere voorkeuren als het aankomt op kantelpoorten. Wat uw wensen ook zijn, bij ons is het mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een moderne uitstraling met een stalen kantelpoort. Zo kiest u tevens uit diverse reliëfs en is de garagepoort in iedere RAL-kleur op te leveren. Een kantelpoort met loopdeur behoort tevens tot de opties, het is echt ideaal omdat u zo eenvoudiger de garage kunt in- en uitlopen. Tot slot leveren we ook accessoires, waaronder sloten met politiekeurmerk.

In Limburg uw kantelpoort laten plaatsen

Wilt u een kantelpoort laten installeren in Limburg? Bij Gehlen kiest u voor service op maat. Wij zijn gevestigd in Sittard en staan binnen een mum van tijd bij u voor de deur om de maten van uw nieuwe kantelpoort op te nemen. Op basis daarvan kunnen we u een vrijblijvende offerte aanbieden. Daarnaast kunnen we u ook adviseren over de mogelijkheden van uw functionele garagedeur.

  • Professionaliteit, ruim 40 jaar ervaring
  • Grote keuze uit kleuren, modellen en accessoires
  • Snelle service en uitstekende kwaliteit

Bestel uw kantelpoort in Limburg bij Gehlen

Wilt u een kantelpoort in uw garage in Limburg laten installeren? Bent u benieuwd of uw wensen haalbaar zijn en welke extra opties voor u relevant zijn? We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en komen vrijblijvend bij u langs. U ontvangt dan tevens een indicatie van de kosten. Neem contact op via het onderstaande contactformulier of telefonisch via 046-4510050.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.