Meer dan 40 jaar ervaring!

Knikarmscherm op maat

In de vroege lentezon buiten ontbijten? ’S Middags in de tuin thuiswerken in de schaduw? Of heerlijk lang buiten zitten op een zwoele zomeravond? Laat een knikarmscherm op maat maken en geniet van het buitenleven. De schermen zijn speciaal voor toepassingen boven het terras ontworpen. De speciale armconstructie maakt dat u een volledig vrije doorgang op uw terras heeft. Bij Gehlen bent u altijd verzekerd van knikarmschermen van de beste kwaliteit.

Neem contact op

Knikarmscherm op maat
Knikarmscherm op maat laten maken
Knikarmscherm op maat Gehlen
Knikarmscherm op maat Limburg
Knikarmscherm op maat Gehlen
Knikarmscherm op maat buiten
Knikarmscherm op maat voor de tuin
Schaduw met een knikarmscherm op maat

Knikarmscherm op maat: de mogelijkheden

Bij Gehlen zijn de mogelijkheden groot. Wij hebben verschillende modellen knikarmschermen welke onderverdeeld zijn in 2 typen: de half open kast en de gesloten kast Het gaat hierbij om de manier waarop de stof in de casette is opgerold. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 300 doekkleuren die water- en vuilafstotend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Het scherm heeft een zonwerende functie en is bestuurbaar via een speciale app of door middel van een schakelaar. Het knikarmscherm kan beveiligd worden met een windsnelheid zodat deze naar binnen gestuurd wordt bij hogere windsnelheden.

Deze voordelen biedt Gehlen

Een knikarmscherm op maat maken laat u natuurlijk over aan de experts van Gehlen over. Bij Gehlen hebben we ruim 40 jaar ervaring in zonwering en bieden we naast advies en installatie ook service en onderhoud. We bieden snelle service. We leveren enkel producten van hoogwaardige kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust eens contact met ons op!

Knikarmscherm op maat maken?

Wilt u een knikarmscherm op maat laten maken? Vul dan nu onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen enkele dagen contact met u op en plannen een vrijblijvende afspraak met u in. Heeft u nog vragen? Stel ook deze via ons contactformulier. Onze medewerkers staan u graag te woord. Bij Gehlen bent u altijd verzekerd van een duurzaam en kwalitatief product.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx