Meer dan 40 jaar ervaring!

Lamellendak Eindhoven

Een lamellendak in Eindhoven biedt een stijlvolle en functionele oplossing voor uw buitenruimte. Dit type overkapping combineert modern design met praktische voordelen, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin, terras of balkon, ongeacht het weer.

Neem contact op

Lamellendaken Eindhoven specialist
Lamellendak Eindhoven Gehlen
Lamellendak laten plaatsen Eindhoven
Lamellendak Eindhoven

Het hele jaar door genieten van uw lamellendak

Een lamellendak bestaat uit aluminium lamellen die verstelbaar zijn. Deze kunnen kantelen om de hoeveelheid zonlicht te reguleren of volledig gesloten worden om een waterdichte overkapping te vormen. Dit maakt het een flexibele optie die aanpasbaar is aan uw wensen en de weersomstandigheden. Ideaal dus! In het voorjaar geniet u heerlijk van de eerste zonnestralen en tijdens een zomerse bui blijft u droog. Daarnaast kunt u na een warme dag ‘s avonds de lamellen opendraaien voor ventilatie onder de overkapping.

Lamellendak in Eindhoven met luxe uitstraling

De lamellendaken zijn beschikbaar in diverse kleuren, zoals antracietgrijs en melkwit, en kunnen zelfs in combinaties van twee kleuren geleverd worden. U kunt ook kiezen voor geïntegreerde LED-verlichting, wat zorgt voor een sfeervolle ambiance in de avonduren. Deze opties zorgen ervoor dat het lamellendak perfect aansluit bij de stijl van uw woning en tuin.

Uw lamellendak uitbreiden

Een lamellendak kan worden uitgebreid met verschillende afsluitmogelijkheden. Denk hierbij aan glazen schuifdeuren, schuifpanelen en windvaste screens. Deze uitbreidingen bieden extra comfort en beschermen tegen wind en kou, waardoor u het hele jaar door van uw buitenruimte kunt genieten.

Onze lamellendaken zijn gemaakt van duurzame materialen zoals aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen alle weersomstandigheden en weinig onderhoud vereisen. Dankzij de geïntegreerde hemelwaterafvoer blijft het dak ook bij zware regenval waterdicht. Dit zorgt ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw lamellendak.

Lamellendak in Eindhoven laten plaatsen

Het plaatsen van een lamellendak begint met een afspraak aan huis, waarbij een vertegenwoordiger uw buitenruimte opmeet en de mogelijkheden bespreekt. Na deze afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte. Het installeren van een lamellendak door professionals zorgt voor een perfecte afwerking en langdurig gebruiksplezier.

Met een lamellendak in Eindhoven creëert u een stijlvolle en functionele buitenruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Of het nu gaat om bescherming tegen de zon of regen, een lamellendak biedt altijd een passende oplossing.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx