Meer dan 40 jaar ervaring!

Lamellendak Venlo

Een lamellendak in Venlo is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor uw buitenruimte. Deze overkapping biedt een modern ontwerp en praktische voordelen, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin, terras of balkon, ongeacht het weer.

Neem contact op

Lamellendak Venlo Gehlen
Lamellendak laten plaatsen Venlo
Lamellendaken Venlo specialist
Lamellendak Venlo

Genieten van uw lamellendak het hele jaar door

Lamellendaken zijn uitgerust met aluminium lamellen die verstelbaar zijn. U kunt de lamellen kantelen om de hoeveelheid zonlicht te regelen of volledig te sluiten voor een waterdichte overkapping. Dit maakt het lamellendak een flexibele oplossing die zich aanpast aan uw wensen en de weersomstandigheden.

U stelt de lichtinval zelf in met afstandsbediening. En de fluisterstille motor zorgt ervoor dat de pure rust buiten niet verstoord wordt. Open ‘s avonds na een warme dag de lamellen voor ventilatie onder de overkapping, of sluit de lamellen als het onverwachtse gaat druppelen tijdens het BBQ’en.

Lamellendak in Venlo met een verfijnde uitstraling

Voor het frame kunt u standaard kiezen uit twee RAL-kleuren en tegen meerprijs uit meerdere RAL-kleuren. Voeg optioneel ook extra accessoires toe. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor geïntegreerde LED-verlichting, die zorgt voor een sfeervolle ambiance in de avond. Het resultaat is een moderne overkapping die perfect aansluit op het exterieur van uw woning.

Uw lamellendak uitbreiden

Een lamellendak kan worden uitgebreid met diverse afsluitmogelijkheden. Denk aan glazen schuifdeuren of aluminium schuifpanelen en windvaste screens. Deze uitbreidingen bieden extra comfort en bescherming tegen wind en kou, zodat u zelfs in de herfst of winter gezellig onder de overkapping plaats kunt nemen.

Lamellendak in Venlo laten plaatsen

Het proces van het plaatsen van een lamellendak begint met een afspraak aan huis, waarbij een vertegenwoordiger uw buitenruimte opmeet en de mogelijkheden bespreekt. Tijdens of na deze afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte. De installatie door professionals zorgt voor een perfecte afwerking en langdurig gebruiksplezier.

Met een lamellendak in Venlo creëert u een elegante en functionele buitenruimte die het hele jaar door gebruikt kan worden. Of u nu bescherming zoekt tegen de zon of regen, een lamellendak biedt altijd een passende oplossing.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx