Meer dan 40 jaar ervaring!

Lamellendaken

Genieten van een luxe overkapping in uw tuin? Ga dan voor een strak vormgegeven lamellen overkapping, ook wel lamellen dak genoemd. Een vrijstaande overkapping die in elke tuin past. De lamellendaken zijn buitenconstructies van aluminium, met lamellen die via een afstandsbediening, of in sommige gevallen handmatig, bediend kunnen worden.

Neem contact op

Lamellendak Limburg
Lamellen dak laten plaatsen
Lamellen-overkapping-Echt
Lamellendak Gehlen

Luxe lamellendak laten installeren

Onze luxe lamellendaken bieden ultiem comfort. Tijdens een regenbui maakt u de overkapping eenvoudig waterdicht door de lamellen te sluiten. Alle lamellendaken zijn ontworpen om weerstand te bieden aan de weersomstandigheden: de goot in het frame vangt het water op en voert het af naar de buitenkant van de constructie. Zo geniet u ook tijdens een regenbui van uw buitenruimte.

Op een mooie zonnige dag kunt u de lamellen kantelen om te bepalen hoeveel licht erdoorheen schijnt. In tegenstelling tot een vaste overkapping is het lamellendak daarom zeer veelzijdig.

Verschillende mogelijkheden van lamellendaken

U kunt het lamellendak aanpassen op uw wensen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren om uw lamellen dak te personaliseren, van antracietgrijs tot melkwit, en zelfs combinaties van twee kleuren zijn mogelijk. Of ga voor geïntegreerde LED-verlichting in de lamellen of op het gootprofiel voor sfeervolle verlichting na zonsondergang.

Op zoek naar een lamellen dak waar u in alle weersomstandigheden van kunt genieten? Ga dan voor het model Imago uitgevoerd met een onderconstructie waarin verschillende typen vloeren gelegd kunnen worden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw lamellendak uitbreiden

Vergroot de flexibiliteit van uw lamellendak nog verder met mogelijkheden om de overkapping af te sluiten. We hebben alle afsluitmogelijkheden voor u op een rijtje gezet:

  • Volledig open zonder afsluitingen
  • Integratie van glazen schuifdeuren
  • Integratie van houten of aluminium schuifpanelen
  • Windvaste verticale screens (doorzichtig, filtrerend of verduisterend)
  • Combinatie van glazen schuifdeuren met windvaste verticale screens
  • Vaste (volle of geperforeerde) panelen

Onderhoudsvrij en van hoogwaardige kwaliteit

Onze lamellen overkappingen zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. Het frame en de lamellen zijn onderhoudsvrij, waardoor u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw overkapping. Dankzij de geïntegreerde hemelwaterafvoer blijft het dak waterdicht, zelfs bij zware regenval.

Een lamellendak door Gehlen laten plaatsen

Wij werken niet direct met offertes, maar met een afspraak bij u thuis. Onze vertegenwoordiger meet ter plekke alles op en bespreekt alle opties met u. Na afloop laat hij een vrijblijvende offerte achter die u later kunt goedkeuren. Hij geeft ook een termijn aan waarin de lamellen overkapping kan worden geleverd en gemonteerd.

Is uw interesse gewekt in een lamellen overkapping? Vul dan onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. We bellen u binnen enkele werkdagen op voor het plannen van een geheel vrijblijvende afspraak. U kunt ook sneller een afspraak inplannen door even te bellen naar kantoor 046- 4510050. Wilt u de verschillende mogelijkheden eerst bekijken? Kom dan langs in onze showtuin in Sittard!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx