Meer dan 40 jaar ervaring!

5 Gehlen goede voornemens voor 2019

Categorieën

10 December, 2018

Meer sporten, stoppen met roken of minder kritisch zijn. Dat kunnen goede voornemens zijn voor 2019. Wij dachten echter aan andere voornemens. Daarom hebben wij 5 producten uitgelicht die dit jaar misschien wel eens een goed voornemen zijn in uw huis.

1. Garagedeur – Sectionaaldeur

De sectionaaldeuren van Novoferm zijn in elke garage toe te passen. Volledig elektronisch te bedienen en uit te rusten met een beveiligingsset ten behoeve van het politie keurmerk Veilig Wonen. Omdat een sectionaaldeur naar binnendraait, kunt u voor de garage tot op de laatste centimeter benutten. Ze zijn te verkrijgen in verschillende profielen en kleuren. Lees hier meer over de sectionaaldeuren.

Garagedeur, Sectionaaldeur, Novoferm
Sectionale garagedeur van Novoferm

2. Binnenzonwering – Duorolgordijn

Een duorolgordijn geeft u verrassend veel sfeer, privacy, maar toch ook controle over het daglicht. Leverbaar in exclusieve stoffen en eigentijdse kleuren en stijlen. Zeer eenvoudig te bedienen door een metalen ketting. Bekijk hier meerdere voorbeelden van duorolgordijnen.

Duo Rolgordijnen Zonwering duorolgordijnen
Duorolgordijnen – In verschillende kleuren en maten te verkrijgen

3. Overkappingen – Terrasoverkapping

Lekker lang buiten zitten kan een heel goed voornemen zijn voor 2017. We hebben tal van terrasoverkappingen in ons assortiment die zeker ook bij u in de tuin passen. Eventueel te combineren met een zonwering, ritsscreens of zelfs met glaswanden. Bekijk hier meer terrasoverkappingen.

Overkapping terras
Voorbeeld van een terrasoverkapping

4. Buitenzonwering – Markiezen

Misschien is dit wel het meest nostalgische product in ons assortiment. Evengoed zorgen ze voor optimale zonwering en zijn ze zeer decoratief. Er kan gekozen worden uit een uitgebreid kleurenpalet en met 180 verschillende stoffen passen er zeker een aantal bij de uitstraling van uw gevel. Bekijk meer voorbeelden van onze markiezen.

markies6-e1544797414619

5. Buitenzonwering – Knikarmschermen

Van klein tot groot is er de mogelijkheid om uw terras zonwerend te maken. Met de automatische (zelfs te bedienen via uw smarthone) knikarmschermen zorgt u voor een vrije doorgang en creëert u tevens een gezellig terras voor overdag en ‘s avonds. Tevens houdt een scherm de verkleuring van uw meubels tegen. Bekijk al onze schermen die kleurecht , water- en vuilafstotend, duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn.

knikarmscherm zonwering schaduw buiten
Voorbeeld van een knikarmscherm
Dit bericht delen