Meer dan 40 jaar ervaring!

Column Gaston Gehlen: De essentie van je eigen netwerk

Categorieën

22 April, 2021

Toen ik uit Spanje terugkwam en in Gehlen zonwering stapte, was mijn vader diegene met het grote netwerk. Ik had destijds nog heel weinig zakelijke relaties.

De eerste jaren ben ik hier dan ook drukdoende mee geweest en heb ik werkelijk iedere receptie, borrel en netwerkbijeenkomst hier in de regio bezocht om mijn eigen netwerk uit te breiden. Ik was geen enkele avond meer thuis te vinden.

De kracht van goed ondernemerschap ligt naar mijn idee in het verzamelen van mensen om je heen die dezelfde passie, visie en ambitie hebben voor het ondernemerschap en waar je ook op zijn tijd mee kunt sparren.

Een aantal jaren geleden werd ik gevraagd om toe te treden tot de Ronde Tafel: een groep jonge gemotiveerde en gedreven ondernemers die ook nog als doel hebben een steentje bij te dragen aan de maatschappij. Het mooiste van dit initiatief is: ik heb een groep vrienden erbij waar ik altijd bij terecht kan voor raad en advies.

Zo organiseren wij jaarlijks een autorally en een business kart challenge waarbij de opbrengsten volledig naar het goede doel gaan. Daarnaast wordt er ook ieder jaar een bioscoop middag georganiseerd voor kinderen met een beperking.

Ik vind het als ondernemer zeer belangrijk dat je ook iets teruggeeft aan de maatschappij. Dit probeer ik dan ook op vele manieren te verwezenlijken en hier ben ik als ondernemer erg trots op.

Mijn tip dan ook voor andere ondernemers: creëer een netwerk om je heen met mensen die dezelfde ambities hebben als jezelf en je zult merken dat je als ondernemer alleen maar zult groeien.


Lees ook:

40 Jaar Gehlen Zonwering | Iedere week een andere column, elke maand 3 kortingsacties en enkele mooie win-acties.

Dit bericht delen