Meer dan 40 jaar ervaring!

Column Gaston Gehlen: ‘Het telefoontje vanuit Leipzig in 2016 heeft veel veranderd’

Categorieën

10 February, 2021

In 2016 kreeg ik een telefoontje van de eigenaar van ASW ramen & deuren of ik interesse had om zonwering te plaatsen bij de Porsche fabriek in Leipzig. Dit bleek in eerste instantie een moeilijkere vraag dan gedacht aangezien we in die tijd bijna alleen maar projecten deden in Limburg.

Toen onze verkoopafdeling besloten had geen prijs maken, was mijn antwoord: “Jongens, het is Porsche en hoe gaaf is het als we hier de zonwering voor mogen maken!” Dit omdat ik een autoliefhebber ben en zeer zeker ook een Porsche liefhebber!

Na het verwezenlijken van dit project hebben we in de loop der jaren een zeer goede samenwerking opgebouwd met onze opdrachtgever. In feite is dit het begin geweest van diverse mooie projecten (ver) buiten Limburg.

Voorbeelden zijn bv. een driesterrenrestaurant in Schwarzwald, een nieuwe vestiging van Boels in Charleroi en een middelbare school in Antwerpen.

Wij staan tegenwoordig open voor gave projecten waarbij afstand geen beperking meer mag zijn. Zo heb ik onlangs rond de tafel gezeten voor een terminal op een vliegveld in Polen.

De volgende stap? Een wolkenkrabber in Dubai?

The sky is the limit!

40 Jaar Gehlen Zonwering | Iedere week een andere column, elke maand 3 kortingsacties en enkele mooie win-acties.

Bekijk alle Jubileum-acties

Dit bericht delen