Meer dan 40 jaar ervaring!

Column Glenn Coert: ‘Ik realiseerde me dat een ander soort vertrouwen in mijn handen werd gelegd’

Categorieën

25 February, 2021

Op 1 oktober 2019 maakte ik de stap om bij Gehlen zonwering te gaan werken als Operationeel directeur. Een nieuwe uitdaging nadat ik 18 jaar bij grote aannemers heb gewerkt. Ik realiseerde me dat naast mijn taken en verantwoordelijkheden ook een ander soort vertrouwen in mijn handen werd gelegd.

De voortzetting van een bedrijf waar Ger en Netty hun hele leven keihard voor gewerkt hebben. Een nieuwe ontwikkeling in het bedrijf waarbij een directeur wordt benoemd die niet de naam Gehlen draagt. Dat betekent vertrouwen krijgen en nog meer vertrouwen verdienen.

We zijn nu anderhalf jaar verder en durf wel te zeggen dat voor iedereen het spannende eraf is en ik mijn draai prima heb gevonden samen met Gaston en Janice. De balans is aardig gevonden tussen het handhaven van de oude gang van zaken en gedoseerd verbeteren en vernieuwen.

Één keer in de twee weken kom ik bij Ger en Netty thuis om onder het genot van een kop koffie en wat lekkers even te sparren over de ontwikkelingen en gang van zaken. Dat voelt goed, is gezellig en houdt het ook lekker familiair.

Zoals dat ook hoort vind ik.

40 Jaar Gehlen Zonwering | Iedere week een andere column, elke maand 3 kortingsacties en enkele mooie win-acties.

Bekijk alle Jubileum-acties

Dit bericht delen