Meer dan 40 jaar ervaring!

Column Janice Gehlen: ‘Een goed geïsoleerde garagedeur heeft veel voordelen’

Categorieën

4 March, 2021

Bij Gehlen kunt u kiezen uit 6 verschillende type garagedeuren. Voor ons gezin bleek de sectionaaldeur de beste optie.

Het voordeel van een sectionaaldeur is dat de volle breedte van een garage kan worden gebruikt. Dat is niet enkel makkelijk als u de auto naar binnen wil zetten, maar ook fijn voor de kinderen als ze hun fietsen kwijt moeten.

Het openen van de poort kan op verschillende manieren. Zo beschikken wij, als ouders, over een afstandsbediening en kunnen we met 1 druk op de knop zo naar binnen. De kinderen daarentegen verschaffen zich toegang door middel van een codelock: even de code invoeren en de fietsen kunnen meteen opgeruimd worden in plaats van de oprit te versieren. 

Ook qua rust is deze poort een echte aanwinst gebleken. Onze garage dient af en toe als ‘mancave’ om de mannen te laten genieten van een voetbalwedstrijd. Mannen zouden geen mannen zijn, als dit gepaard gaat met gejoel en gejuich. Dankzij de goed geïsoleerde deur kunnen de kinderen, mama en de buren rustig op 2 oren slapen en is iedereen tevreden.

Garagedeur winnen?
Vanwege ons 40-jarig bestaan houden we dit jaar 4 grote winacties. Ik zou als ik u was ons Instagram-account de komende dagen in de gaten houden. Wellicht dat we daar iets groots gaan weggeven….

Klik op onderstaande afbeelding om naar ons Instagram-account te gaan.

image 420x853 1

Dit bericht delen