Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Column Janice Gehlen: ‘Laat de zon maar komen! Mijn knikarmscherm is er klaar voor’

Categorieën

8 April, 2021

Een van de eerste dingen die ik bestelde toen wij met de tuin gingen beginnen, was een knikarmscherm. Zo’n leuk doekje geeft net een extra knusse, gezellige sfeer aan de tuin. Daarnaast is het natuurlijk ook functioneel. In het begin stond er een lounge bank onder. Toen de kinderen nog een baby waren, konden ze fijn uit de zon en in de luwte spelen en ik er lekker bij zitten, de fles geven in de schaduw en dan samen in slaap vallen.

Maar nu de kinderen groter zijn, heb ik er een lange tafel met 10 stoelen onder staan. Dit kan goed omdat de armen onder het doek zitten, waardoor er een grote ruimte onder het scherm ontstaat. Het is als moeder toch echt genieten als de kinderen met hun vriendjes op woensdagmiddag een broodje knakworst eten met een glaasje ranja, en dan de stoerste verhalen tegen elkaar vertellen.

’s Avonds als de kinderen in bed liggen en het is iets afgekoeld, maak ik het met mijn man of een stel vrienden gezellig onder de heater van Somfy onder het genot van een biertje of glaasje wijn. Hier hoeven we niet eens voor op staan, gezien we via onze telefoon de producten van Somfy kunnen bedienen. Laat de zon maar komen. Ik ben er weer helemaal klaar voor.

Dit bericht delen