Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Column Janice Gehlen: ‘Oranjekoorts’

Categorieën

16 June, 2021

Mijn hele leven staat al in het teken van Oranje. Niets is zo leuk dan alles Oranje te versieren als het gaat om de sportmannen en -vrouwen. Dit jaar kan ons geluk al helemaal niet meer op: een echte sportzomer met het EK Voetbal, de Tour en de Olympische Spelen. We zijn er bij ons in de straat helemaal klaar voor. Niet alleen omdat we alles versierd hebben, maar ook de tuinen zijn sportzomerproef gemaakt.

De buren krijgen een mooie lamellenoverkapping van Gehlen. Stel het wordt wat minder weer, dan kunnen we heerlijk beschut toch tv kijken en als het scherm slecht zichtbaar is door de zon, kunnen we de lamellen zo stellen dat we perfect kunnen zien hoe we kampioen worden.

Ik heb een tuin die iets kleiner is en waar helaas geen overkapping past. Maar wij hebben een prachtig knikarmscherm hangen. Daar kan de tv heerlijk onder staan en wij kunnen lekker met ons drankje in de schaduw zitten. Deze is perfect te bedienen via mijn iPhone. Koelt het af, geen probleem, onder het knikarmscherm hangen de heaters van Somfy. Deze bedien ik gewoon vanuit mijn luie stoel via mijn iPhone en ik mis niets van de actie op tv.

Na de wedstrijd kunnen we nog altijd 3 huizen verder lopen om de wedstrijd nog eens na te bespreken onder een mooie grote parasol van Gehlen.

Ongeacht het weer deze zomer, onze straat is er klaar voor!!! Succes aan alle oranje sporters!

Dit bericht delen