Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Column Janice Gehlen: ‘Rolluiken, ik zou niet meer zonder kunnen’

Categorieën

5 February, 2021

Een product met voor- en tegenstanders, want smaken verschillen nu eenmaal. Persoonlijk vind ik het een geschenk uit de hemel. Vandaar dat het tot mijn 1e aankopen behoorde toen ik 11 jaar geleden in ons huis in het prachtige oude Susteren ging wonen. Het gaf/geeft me een gevoel van veiligheid en ik kan gewoon niet zonder slapen.

Nu mijn gezin compleet is met 2 schatten van kinderen, zie ik echter nog meer voordelen. Enerzijds wordt in de winterperiode de koude buiten gehouden en anderzijds genieten we in de zomer van een heerlijke, koele kamer dankzij het neerlaten van de isolerende rolluiken. Beginnen de dagen weer te lengen en wordt het later donker, willen de kinderen niet zo makkelijk meer naar bed. Dit product zorgt dat discussies amper nog aan de orde zijn. Rolluik omlaag en klaar!

Ook qua gebruiksvriendelijkheid heeft de vooruitgang niet stilgestaan. Ik denk hierbij aan de technieken van Somfy, waardoor ik via een app mijn rolluiken kan bedienen, ongeacht waar ik ben of hoe laat het is. Echter het grootste gemak voor mij is het codeslot. Een beveiliging voor als je niet thuis bent. Degene die als eerste aankomt, kan de rolluiken gewoon openen hierdoor.

Kortweg, ik zou er niet meer zonder kunnen!

40 Jaar Gehlen Zonwering | Iedere week een andere column, elke maand 3 kortingsacties en enkele mooie win-acties.

Jubileum-actie: Gratis Somfy Connexoon bij aanschaf van 2 rolluiken

Dit bericht delen