Meer dan 40 jaar ervaring!

De diverse mogelijkheden van elektrische rolluiken bedienen via app!

Categorieën

11 January, 2017

Elektrische rolluiken bedienen via een app? De mogelijkheden voor het bedienen van elektrische rolluiken worden alsmaar groter. Bij Gehlen rolluiken spelen we daar op in en bieden we meerdere type zonwering aan die op afstand te bedienen zijn. Onderstaande producten lichten de opties uit voor elektrische zonwering met een afstandsbediening, een tijdschakelaar en de mogelijkheid om via de Tahoma Home van Somfy te besturen via een app op je smartphone of tablet. Gehlen heeft nu zelfs Solar Rolluiken 

RTS technologie

RTS is een optie voor elektrische rolluiken om te werken met een wandschakelaar en of afstandsbediening. De technologie is door Somfy ontwikkeld en al meer dan 10 miljoen keer toegepast in verkochte eindproducten. Deze vorm van elektrische zonwering wordt veelal toegepast in huizen waar slechts enkele elektrische rolluiken worden opgehangen. Ook grotere projecten, zoals bejaardenhuizen, zijn ideaal om te werken met deze technologie.

IO-Homecontrol technologie

Deze technologie is de uitbreiding op de RTS technologie. Door IO-Homecontrol toe te passen in uw huis, kunnen meerdere producten op een afstandsbediening worden geïnstalleerd. Er is zelfs een terugkoppeling als de elektrische rolluiken daadwerkelijk omlaag zijn. Door deze technologie komt de term “Slim Wonen” steeds dichterbij. Ook is er de mogelijkheid om er een tijdsklok aan te verbinden.

TaHoma – De mogelijkheid om met smartphone of tablet te bedienen

Waar u ook bent, wanneer u maar wilt, kunt u met de TaHoma producten bedienen. De slimme box maakt het namelijk mogelijk om via een app al uw elektrische rolluiken te besturen. De Somfy Smart Home functie is ontstaan in de behoefte om te bedienen op afstand. Er kunnen zelfs scenario’s worden gemaakt afhankelijk van uw leefstijl. Zo bedient u uw rolluiken zeer eenvoudig via een app met veel slimme functies.

Elektrische rolluiken Somfy Smart Home

Het systeem kan aan al uw wensen voldoen, dankzij meer dan 100 compatibele producten die u met uw TaHoma kunt verbinden, waaronder motoren, sensoren, detectoren, camera’s, thermostaten, verlichting en meer. Op de app kunt u bv. ook uw aangesloten garagedeuren aansluiten. Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

Ook rolluiken bedienen via app?

Neem snel contact met ons op over de mogelijkheden. We kijken graag met u mee en voorzien u van passend advies om de elektrische rolluiken te bedienen met een app.

Dit bericht delen