Meer dan 40 jaar ervaring!

Energie besparen is het meest gebruikte woord van het moment, ook bij Gehlen

Categorieën

26 October, 2022

Hoewel de temperatuur voor de tijd van het jaar nog hoog is, moeten we ons voorbereiden op de koude maanden. Met energieprijzen die door het dak schieten, zien we steeds meer vragen naar de isolatiewaarde van onze producten. Een vraag die we graag voor u beantwoorden.  

Elke type zonwering of garagedeur draagt bij aan de isolatie van het huis. Een gesloten rolluik of screen houdt de kou buiten, binnenzonwering heeft een isolerende werking, maar de meeste vraag gaat momenteel uit naar de sterk geïsoleerde garagedeuren.

Hoe tot vorig jaar de 20 mm dik geïsoleerde panelen van onze sectionaaldeuren nog 95% van onze verkochte Novoferm garagedeuren was, merken we nu dat we steeds vaker 45 mm dikke garagedeuren verkopen en zelfs de 70 mm dikke deur wordt dit jaar voor het eerst goed verkocht. Niet geheel onlogisch, want de dikte van een deur bepaalt de isolatiewaarde.

Ook krijgen we steeds meer vragen over isolerende waardes bij zonwering, voor zowel binnen- als buitenzonwering. Hier adviseren wij u als particulier of bedrijf ook graag op een professionele wijze in.

Gaston Gehlen – Algemeen directeur

Heeft u een vraag of wil ut graag professioneel advies? Laat dan hieronder uw gegevens achter en kom met ons in contact. Onze vertegenwoordigers komen geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en opties door te spreken.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Dit bericht delen