Meer dan 40 jaar ervaring!

Gehlen Zonwering & Corradi, een perfecte samenwerking

Categorieën

17 January, 2024

In een opwindende ontwikkeling binnen de wereld van lamellenoverkappingen is onze collega Bas niet alleen een waardevolle aanwinst voor ons team, maar ook met trots erkend door de fabrikant Corradi als top vertegenwoordiger van de lamellenoverkappingen.

Met een passie voor hoogwaardige producten in ons buitenleven assortiment heeft Bas in de afgelopen jaren een schat aan kennis en expertise verworven. Ook heeft hij een goede blik op de plaatsing van onze producten in uw tuin. Deze synergie tussen de expertise en praktische betrokkenheid van Bas bij onze producten benadrukt het vertrouwen dat onze klanten hebben in de kwaliteit van onze lamellenoverkappingen.

Deze lamellenoverkappingen, die bekend staan om hun stijlvolle ontwerp, duurzaamheid en functionaliteit hebben de aandacht getrokken van particulieren, architecten, ontwerpers en liefhebbers van buitenleven. De keuze van de fabrikant Corradi om ons als grootste afnemer te benoemen, benadrukt de veelzijdigheid en adaptabiliteit van onze producten, evenals de tevredenheid van onze klanten en de betrokkenheid van onze collega Bas.

Bas Vrugt

Dit bericht delen