Meer dan 40 jaar ervaring!

Gehlen Zonwering start tijdens jubileumjaar een vestiging in België

Categorieën

24 September, 2021

Het jaar 2021 staat bij Gehlen Zonwering in het teken van het 40-jarig jubileum. Aan het bijzonder jaar wordt nu een hoofdstuk toegevoegd, want de constante groei en ambitie van het bedrijf hebben doen besluiten om vanaf 1 oktober actief te zijn op de zakelijke markt in België. ‘Een mooie stap voor ons bedrijf in dit jubileumjaar’, aldus algemeen directeur Gaston Gehlen.

Veertig jaar geleden begon Ger Gehlen zijn bedrijf in zonwering met zijn broer John Gehlen. Het bedrijf groeide in die veertig jaar van een verlaten garage tot aan een volwaardig bedrijf in zonwering, garagepoorten, overkappingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Inmiddels telt het bedrijf ruim 40 werknemers en volgt nu een internationale stap naar België.

Ambitie om te groeien
Gaston Gehlen: ‘De service en kwaliteit die we al 40 jaar in Nederland leveren, gaan we nu naar onze westerburen brengen. Hoewel we al meerdere projecten in België hebben opgeleverd, is de stap om de zakelijke markt op te gaan een hele uitdaging. Maar wij gaan geen uitdaging uit de weg. De afgelopen periode hebben we ons goed voorbereid en met Eduard Veldeman als Business Development Manager heb ik er alle vertrouwen in’.

Bekijk nu de nieuwe site van Gehlen Zonwering België via www.gehlenzonwering.be.  

Dit bericht delen