Meer dan 40 jaar ervaring!

Geslaagd personeelsuitje bij All-in-Echt

Categorieën

13 December, 2016

Afgelopen zaterdag stond het jaarlijks personeelsuitje gepland en op een enkeling na, kon iedereen erbij zijn. Samen met de partners werd er verzameld bij All-in-Echt, waar we een avondvullend programma kregen.

Na het koffie & gebak, vond de eerste activiteit plaats en dat was lekker op het gaspedaal duwen tijdens een rondje karten. De 10 snelste mochten in de finale onderling strijden om de beker en uiteindelijk had Gaston Gehlen een ruime 0.5 seconde voorsprong op de nummer 2. Dat hij daar vroeger gewerkt had, stond los van zijn prestatie (aldus hemzelf).

Ondertussen begonnen de meeste magen te knorren en op dat moment konden we aanschuiven bij het BBQ-Buffet. Een leuk concept, waarbij je zelf kunt bepalen wat je opschept en zelf je vlees of vis kunt grillen. Het was een lekker buffet, waarbij Gaston op het einde even het woord nam. Hij bedankte de collega’s voor een jaar hard werken en had voor Sandra van den Bergh een bijzondere speech. Zij vierde namelijk haar 25-jarig jubileum in dienst van Gehlen en dus hadden Ger & Netty Gehlen vanuit Spanje een mooie boodschap voor Sandra. De lachspieren werden getest en ze kon rekenen op een mooi applaus van het hele team. Uit handen van Janice kreeg ze dan ook een passend cadeau en de rest van de avond heeft ze met een brede glimlach rondgelopen.

Na het eten, konden weer enkele kilo’s eraf door een intensief potje lasergamen. Daar waar de mannen meestal de fanatiekste zijn, waren het nu de vrouwen die na afloop de leukste verhalen hadden. Met 3 verdiepingen was het een uitdagend terrein om mensen van het andere team uit te schakelen. Er vielen gelukkig geen gewonden, al had Job (volgens hemzelf) een spectaculaire sprong over een ton gemaakt, zodat hij niet af was.

De laatste activiteit was een uurtje bowlen en ook daar bleek dat we een heel fanatiek team hebben. De strikes & spares vlogen ons om de oren, terwijl er werd genoten van een lekker drankje. Na het bowlen werd er in het Evil Knievel Café nog nagetafeld en voor we het wisten was het al weer voorbij. Geniet hieronder nog een keer van de foto’s.

Dit bericht delen