Meer dan 40 jaar ervaring!

Geslaagd personeelsuitje naar de Koepelgevangenis in Breda

Categorieën

14 December, 2018

Onze slogan ‘…ter afsluiting de beste’ geldt normaal alleen op onze producten, maar afgelopen weekend aangepast naar ‘…ter opsluiting de beste’. 

Op het programma stond een tripje naar Breda, waar we als gevangenen werden opgesloten in de Koepelgevangenis. Het zogeheten ‘Prison Escape’ is een spel met ruim 400 deelnemers en 80 acteurs, waarbij je met of zonder celmaatjes een weg naar buiten moet vinden.

Voor sommige voelde het vertrouwd om in oranje kleding rond te lopen, maar de omgeving was natuurlijk alles behalve vertrouwd. In groepjes of als eenlingen probeerde de aanwezigen een ingang te creëren om de uitgang te vinden. We gaan er niet meer over verklappen, maar kunnen wel zeggen dat lang niet iedereen heeft kunnen ontsnappen na 3 uur.

Na afloop was het dan vooral mooi om de diverse verhalen aan te horen. Dat er zo veel manieren zouden zijn om te ontsnappen, hadden we niet gedacht. De dag werd afgesloten met een etentje, waarna iedereen met prachtige ontsnappingsverhalen naar huis ging.

Dit bericht delen