Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Geslaagd personeelsuitje naar Snowworld in Landgraaf

Categorieën

24 May, 2017

Wekenlang was het gissen waar we met het hele team naartoe zouden gaan en één week voor vertrek kregen we de hint “Sneeuw”. Vanaf dat moment was het duidelijk dat we een hele dag zouden doorbrengen bij Snowworld in Landgraaf.

We begonnen de dag met een heerlijke apfelstrudel in combinatie met jus d’orange en koffie. Het gerecht heeft ervoor gezorgd dat iedereen klaar was om de sneeuw te trotseren. En dat bleek ook wel!

De spullen lagen klaar en de eerst sneeuwbal was gelijk raak! Vervolgens speelde we verschillende spelletjes, waarbij je als team moest samenwerken. Denk hierbij aan latlopen (op snowboots), sumo-worstelen (in de sneeuw) en een parcours volgen (met een afgeplakte ski-bril). Daarna was het tijd om los te gaan en konden we met de banden van de kleine heuvel af. Sommige weten nu wat “sneeuw-happen” betekent.

De daaropvolgende lunch smaakte voortreffelijk en stiekem keek iedereen al uit naar de PUB-quiz. Voorzichtig werden er al teams gevormd en uiteindelijk streden 4 groepen om de felbegeerde prijs. De verschillende rondes riepen vaak vraagtekens op en geregeld juichkreten zoals “DAT WEET IK”. Het was zeer spannend, maar uiteindelijk gingen “de winnaars” er met de titel vandoor. Proficiat namens iedereen.

50ddf625-bb15-4f8e-b5bb-15ec62b3138f

De BBQ was goed geregeld en ook de apresski-borrel was een succes. We danken Snowworld voor de gastvrijheid en raden het iedereen aan om er met een bedrijf een leuke dag te beleven.

Dit bericht delen