Meer dan 40 jaar ervaring!

Gezicht van Gehlen | Lars Jessen: ‘Alle producten die automatisch gestuurd worden, zijn fantastisch’

Categorieën

24 March, 2021

Gehlen bestaat 40 jaar en dat had niet gekund zonder alle fantastische collega’s. Dit jaar lichten we enkele collega’s uit van het kantoor tot aan onze monteurs. In deze aflevering: Lars Jessen.

Naam: Lars Jessen – 27 jaar oud – samenwonend met Sanne in Meerssen
Huidige Functie: Monteur service & onderhoud

Gehlen bestaat dit jaar 40 jaar! Hoeveel jaren daarvan ben jij actief?
In april ben ik 4 jaar in dienst. Dus ik heb toch al bijna 10% van het bestaansleven meegemaakt.

Hoe ben je bij Gehlen terecht gekomen?
Ik was eerst werkzaam als elektricien, maar zat daar niet helemaal op de juiste plek. Mijn vader heeft veel contact gehad met Gehlen en zodoende stuurde de toenmalige projectleider van Gehlen mij een bericht of ik interesse had. Toen alle werkzaamheden uitgelegd waren, leek het me heel leuk en afwisselend werk. Inmiddels zijn we 4 jaar verder en werk ik nog altijd met veel plezier bij Gehlen.

Welk product binnen het assortiment vind je het mooiste?
Ik vind automatische besturingssystemen altijd interessant. Op het gebied van zonweringen vind ik buitenjaloeziën in een mooi nieuwbouw huis fantastisch. Of grote zwarte ritsscreens bij nieuwbouwwoningen. Eigenlijk maken alle type zonwering of garagedeuren die precies bij een woning passen het helemaal af.

Wanneer is jouw werkdag geslaagd?
Als een klant tegen mij of tegen ons team zegt dat er goed is gewerkt. Als de klant dus tevreden is over mij, ben ik ook tevreden.

Lig je zelf liever in de zon of beschermd onder een overkapping/zonwering?
Ikzelf vind het heerlijk om in de zon te liggen en avonds lekker onder een mooie gezellige overkapping zitten. Als de zon te fel word is het dan ideaal als er boven een overkapping een mooie serre zonwering zit die de zon tegenhoud.

Bekijk ook de eerste aflevering over Rob Dullens.

Dit bericht delen