Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Het genot van een strak opgeruimd magazijn

Categorieën

13 February, 2019

Met de groei van het bedrijf, stijgt ook de grootte van het magazijn. Vandaar dat er 1,5 jaar geleden is gekozen om een eindverantwoordelijke aan te wijzen die beide loodsen in beheer heeft. Al enige tijd geleden is er een mooi opgeruimd magazijn ontstaan, dat best wel eens uitgelicht mag worden.

Peter – ons (licht)grijs zonnetje in huis – heeft samen met het team keihard gewerkt om alle in- en uitgaande producten beter te labelen en het proces te optimaliseren. Dagelijks brengen diverse leveranciers producten, die de monteurs volgens de planning z.s.m. kunnen monteren in en rondom Limburg. De laatste tijd is daarom volop geïnvesteerd in stellages, dolly’s en karren om ook op ergonomisch gebied de collega’s te ontlasten.

Gekozen is om één loods te gebruiken voor de in- en uitvoer van producten en één loods in te zetten als werkplaats voor de monteurs in combinatie met een voorraad om 24/7 service en onderhoud te bieden aan de projecten. Met betere labels en administratieve hulpmiddelen kunnen we met trots zeggen dat het nu letterlijk op ‘rolletjes’ loopt. Een compliment aan het team is daarom zeer zeker op zijn plaats.

Gehlen Magazijn
Peter in M2 (magazijn 2)
Gehlen-Magazijn
M1 (magazijn 1)
Dit bericht delen