Meer dan 40 jaar ervaring!

Houd insecten buiten de deur met onze diverse Horren!

Categorieën

24 April, 2019

Het voorjaar en de zomer brengt veel voordelen met zich mee, maar er zit ook één nadeel aan het warme weer. Muggen! Iedereen kent het wel. De hele dag hebben alle ramen en deuren open gestaan om het huis te laten luchten en daar maken de insecten dankbaar gebruik van. Onze horren houden de insecten buiten.

Een raamhor is een bijna onzichtbare en zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden. De raamhorren zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten en zijn geschikt voor ieder raam. Voor insectenwering voor een dakraam, draaikiep-raam, schuifraam of draairaam bent u bij ons aan het juiste adres.

Raamhorren / Hordeuren

Op maat gemaakte horren

Alle horren en plisse horren worden op maat gemaakt, nadat een collega van ons bij u thuis heeft opgemeten. Voor alle toepassingen in uw huis zijn er producten te vinden. Zie onderstaande afbeelding.

Uitleg

Plisse Hor, Rolhor of Vaste Hor

Na het bepalen van maat en de functie, kan er gekozen worden voor verschillende opties. Een plisse hor kan makkelijk verschoven worden, een rolhor kan eenvoudig omhoog en omlaag en een vaste hor heeft geen bewegingsmogelijkheid.

Lees hier meer over Raamhorren

Lees hier meer over Hordeuren

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en we komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken welke horren we bij u kunnen monteren om zodoende die gevreesde muggenplaag buiten te houden.

Productformulier

Stuur ons uw vraag, voorstel of reactie via onderstaand formulier en we nemen z.s.m. contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens niet met derden gedeeld. (De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht)

Dit bericht delen