Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Nationale Garagedeurendag: WIN EEN GRATIS GARAGEDEUR

Categorieën

14 June, 2017

Op vrijdag 23 juni doen wij mee aan de Nationale Garagedeuren dag van Novoferm. Het is een actie waarbij Novoferm tussen 10.00-22.00 elk uur één opgestuurde offerte beloont met een GRATIS Garagedeur. In Limburg zijn slechts 3 dealers die aan de actie meedoen.

Wat houdt het precies in?

Op vrijdag 23 juni is onze showroom geopend van 10.00-22.00 en die dag staat helemaal in het teken van de Nationale Garagedeurendag. U kunt deze dag met uw afmetingen (breedte en hoogte) naar de showroom komen en een vrijblijvende offerte krijgen. Deze offerte sturen we in dat uur van de dag door naar Novoferm en zij loten onder het toeziend oog van een notaris elk uur een offerte uit die vervolgens een gratis Garagedeur wint. (Natuurlijk kunt u ook terecht voor al onze andere zonwering-producten)

Om welke garagedeuren gaat het?

Er zijn 2 soorten poorten die aan deze actie meedoen. De sectionaaldeur Iso 20/45 en de Duoport. De populairste onder de garagedeuren is de sectionaaldeur. Deze schuift omhoog onder het plafond van uw garage, waardoor er voor de deur geen ruimte verloren gaat zoals bij een kantelpoort. Dit is vooral handig wanneer u een korte oprit heeft. Daarnaast isoleert een sectionaaldeur beter dan de beste dubbele beglazing in een woning. De lichte bediening en het geruisloos openen en sluiten maken uw gemak compleet. Bovendien is een sectionaaldeur bijzonder inbraakveilig!

feature-templates-8

De Duoport is een geïsoleerde dubbele deur voor de garage. Een Duoport biedt u het gemak van een brede loopdeur als u bijvoorbeeld met de fiets of scooter naar buiten wilt, terwijl u niet uw hele garagedeur hoeft te openen.  Door het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen, veel keuzemogelijkheden qua kleur en uitvoering en een uitstekende afwerking is er altijd een Duoport leverbaar die precies past bij de stijl van uw woning en bij uw persoonlijke smaak.

01_DUOPORT_page_3

Hoe nu verder?

We nodigen iedereen uit om deze dag bij ons langs te komen en te praten over de verschillende garagedeuren. Loop gerust binnen waar we u te woord kunnen staan en een vrijblijvende offerte kunnen maken. De actievoorwaarden zijn te lezen op www.gratisgaragedeur.nl. Daarbij moet gezegd worden dat de gratis garagedeur exclusief montagekosten en evt. accessoires is. Desalniettemin is dit een geweldige actie en hopen we stiekem dat we iemand of meerdere mensen zeer blij kunnen maken met een GRATIS Garagedeur.

Afspraak plannen?

U kunt ervoor kiezen om een afspraak in te plannen. Dit HOEFT NIET, maar is wel handig voor de planning aangezien we niet weten hoe druk het gaat worden. Hiervoor kunt u het beste even bellen met onze receptie. Het telefoonnummer is 046-451 0050.

Dit bericht delen