Meer dan 40 jaar ervaring!

R&T Messe Stuttgart 2024

Categorieën

1 March, 2024

Onlangs was het weer zover: ’s Werelds toonaangevende vakbeurs voor rolluiken, deuren/poorten en zonweringsystemen, de R&T te Stuttgart.

Met een kleine vertegenwoordiging hebben wij namens Gehlen Zonwering deze gigantische beurs (61.232 bezoekers) bezocht. Voornamelijk om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonwering te ontdekken, maar ook om onze vaste leveranciers een bezoek te brengen. Verdeeld over liefst 10 hallen, waren een aantal grote spelers in de wereld van de zonwering en het buitenleven vertegenwoordigd.

Het meest opvallende nieuwe product op het gebied van buitenleven, is ontwikkeld door onze vaste leverancier, namelijk Corradi. Zij hebben met de “Alba Butterfly” de mooie prijs R+T Innovation Award 2024 Gold gewonnen, supergaaf!
De Alba Butterfly beschikt over de basis van het Alba lamellendak, maar dan met een opvouwbare afdekking met schaarsysteem in plaats van kantelbare lamellen.
Bekijk onderstaande promotievideo van dit gloednieuwe dak:

Geïnteresseerd? Maak een afspraak met onze buitenleven specialist.

Verder hebben wij onze overige vaste leveranciers Roma, Varisol, Somfy, Lenco, Sunshade en Smits rolluiken bezocht. Overal werden we zeer prettig en vriendelijk ontvangen, kregen we een hapje en een drankje en werden we bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen.
Aansluitend was er in de avond groot feest bij de Roma stand met een leuke band wat een hele grote groep bezoekers trok.

Al met al een zeer leerzame en leuke beurs. De volgende R&T, februari 2027!

Beurs Corradi

Beurs 1

Beurs Roma

Beurs 4

Beurs 3

Dit bericht delen