Let op: Tweede pinksterdag (20 mei) zijn wij gesloten!

Een terugblik op 2022 en een vooruitblik op 2023

Categorieën

22 December, 2022

De feestdagen staan weer voor de deur. Het perfecte moment om terug te blikken naar afgelopen jaar, maar nog belangrijker vooruit te blikken naar de toekomst.

Een terugblik op 2022

Afgelopen jaar was een bewogen maar positief jaar voor ons. We hebben weer een mooie groei gerealiseerd, nieuwe collega’s mogen verwelkomen en het eerste volledige jaar voor ons nieuwe kantoor in België is een feit.

Ook hebben we flinke stappen gemaakt in de tak Gehlen Outdoor door o.a. vaste partner te worden van Corradi. Een Italiaanse fabrikant op het gebied van lamellendaken en vouwdaken. Hierdoor zijn we naast de particuliere verkoop bij Gehlen outdoor sinds afgelopen jaar ook interessant geworden voor de zakelijke markt zoals tuinarchitecten, zorginstellingen en recreatieparken.

Bij Gehlen Zonwering projecten was het thema van het jaar ‘hittestress’ en ‘hittewoningen’. Dankzij de expertise van onze operationeel directeur Glenn zijn wij ons als bedrijf gaan specialiseren op dit thema waardoor we konden aansluiten bij verschillende wooncorporaties om hierover mee te denken. Dit heeft mede gezorgd voor de groei van ons bedrijf.

Als laatste stap de rebranding. Ik heb al heel veel positieve reacties hierop gehad maar ben benieuwd naar jullie reacties.

Op naar 2023

Komend jaar hebben we weer een volledige agenda aan mooie ontwikkelingen. De expertise die we hebben opgebouwd betreft TO juli en hittestress gaan we verder uitrollen door Nederland en België. Daarnaast gaan we van vier open dagen terug naar één groot event als start sein van het seizoen. We gaan groots uitpakken op paasmaandag, denk hierbij aan een buitenkeuken met kok, muziek, entertainment en meer. Het belangrijkste is dat u tijdens deze open dag alle informatie over zonwering, outdoor producten en garagepoorten kunt vergaren.

Daarnaast zullen we met een aantal mooie acties komen. Volg ons alvast op Instagram, Facebook, LinkedIn of Pinterest want deze platforms worden volgend jaar voor ons flink belangrijker. We zullen niet meer alleen uw adviseur zijn op het gebied van hittestress maar zeker ook op het gebied van isolatie. Denk hierbij aan rolluiken en garagepoorten. De rebranding wordt in het komende jaar verder doorgevoerd in en rond ons gebouw.

Onze serviceafdeling groeit door. Rob Dullens, die al 20 jaar service specialist is bij ons, is gepromoveerd, vanaf 1 januari is Rob hoofd service. Ik wil hem ook nogmaals feliciteren met deze geweldige stap.

In verband met verdere groei binnen onze organisatie zijn we ook op zoek naar een extra projectleider, dus als je hier interesse in hebt stuur me alvast een berichtje. Ook gaan we door met het aantrekken van goeie monteurs. We zijn ervan overtuigd dat goed personeel, vooral in deze tijd, het succes is van ons bedrijf. Hier willen we dus ook constant de prioriteit op leggen.

Afgelopen jaar is voor mij echt omgevlogen, maar wel de juiste weg ingeslagen. 2023 wordt een jaar van kansen zien en die met beide handen aanpakken. Wij zijn er klaar voor in ieder geval!

Ik wens via deze weg iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol 2023!

gaston-gehlen

Gaston Gehlen

Dit bericht delen