Meer dan 40 jaar ervaring!

Rolluik reparatie

Rolluik reparatie nodig?

Al ruim 40 jaar hebben we in Limburg en omstreken veel nieuwe rolluiken geleverd en gemonteerd. In al die jaren hebben we ook heel veel rolluiken mogen herstellen. Een rolluik reparatie hoeft soms maar een simpele ingreep te zijn. Veel voorkomende klachten zijn:

  • Het rolluik gaat niet meer omlaag / omhoog 
  • De bandopwinder werkt niet
  • De motor piept of kraakt
  • Het elektrisch bedienen werkt niet meer
  • De ophangveren zijn kapot

In alle gevallen sturen we een monteur langs die bij u komt kijken. Standaard geven we 2 jaar garantie op onze rolluiken en 5 jaar op de motoren van Somfy.

Rolluik kapot

We bieden voor particulieren en bedrijven ook onderhoudscontracten aan. Afhankelijk van het aantal, voeren we een x-aantal keer per jaar controles uit en voorkomen we grotere problemen in de toekomst. Ook als u uw rolluiken niet bij Gehlen heeft besteld, kunnen we een rolluik reparatie uitvoeren. Onze monteurs staan 24/7 klaar om u te helpen.

Is uw rolluik kapot en zou u dit graag willen laten repareren? Vul dan even onderstaand formulier in of bel ons gelijk. Tijdens kantooruren (8.00-17.00) kan dit op 046-4510050Heeft het enige spoed buiten kantooruren? Neem dan contact op via 06-53672932. We helpen u graag met uw rolluik reparatie!

24/7 service van Gehlen

Bij Gehlen zetten we de klant voorop. Dat laten we zien door onze 24/7 service, het gehele jaar door. Wanneer een defect zich voordat kan in sommige gevallen een gevaarlijke situatie ontstaan indien het probleem niet meteen wordt verholpen. In deze situaties garanderen wij u dat we binnen 24 uur ter plaatse zijn. Veiligheid staat immers altijd voorop! Ook als de garantie is verlopen en ook indien u geen klant bent bij onze firma, kunt u probleemloos voor uw reparaties terecht bij onze serviceafdeling. Direct uw rolluik laten repareren? Vul dan het onderstaande contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx