Meer dan 40 jaar ervaring!

Storing garagedeur reparatie

Storing Garagedeur

Veel garagedeuren zijn tegenwoordig elektrisch te bedienen. Dit is natuurlijk een mooie en handige ontwikkeling maar kan ook voor extra storingen van de garagedeur zorgen. De meest voorkomende storing is een lege batterij van de afstandbediening. Nu is die storing gelukkig snel zelf te verhelpen maar er zijn nog tal van andere storingen die minder voor de hand liggen. Het is heel begrijpelijk en verstandig dat u hier hulp bij wilt inschakelen. Gehlen zonwering biedt 24/7 reparatieservice bij een storing van uw garagedeur. Onze monteurs zullen het probleem snel proberen te identificeren en te verhelpen. Zo weet u zeker dat de storing van uw garagedeur snel weer verholpen is. Lees hier wat er bijvoorbeeld allemaal stuk kan gaan aan een sectionaal garagedeur.

Veelvoorkomende storingen garagedeur

Veel voorkomende klachten bij een storing aan de garagedeur zijn:

  • De garagedeur gaat niet meer open
  • De garagedeur gaat niet meer dicht
  • De garagedeur blijft hangen
  • De afstandsbediening doet het niet meer
  • De motor reageert nergens meer op
  • De garagedeur sluit niet meer goed

Al deze meldingen hebben vaak een dieper liggende oorzaak. Het kan bijvoorbeeld liggen aan de veren in de garagedeur. Een ander veelvoorkomend probleem is een storing van de motor of een kapot paneel van de garagedeur. In sommige gevallen is het verstandig om niet te lang te wachten met het oplossen van het probleem. Dit kan het probleem namelijk verergeren! Neem daarom snel contact op met een van onze specialisten. Onze monteurs staan 24/7 voor u klaar en in acute gevallen kunnen ze dus op elk moment van de dag naar u toe komen. Ze kunnen snel herkennen wat het probleem is en het waar mogelijk direct oplossen.

Garagedeur Reparatie

Waar een storing aan ligt, is sterk afhankelijk van het gebruik. In het melden van de klacht vragen we u om zo specifiek mogelijk te beschrijven wat er kapot of defect is aan de garagedeur. Onze monteurs komen graag langs om het defect op te lossen. De monteurs hebben al de benodigde gereedschappen om uw garagedeur weer perfect in orde te maken.

Onderhoud Garagedeur

Naast onze diverse garagedeuren, sluiten we ook onderhoudscontracten af. Juist om onverwachte defecten te voorkomen. Ook hiervoor kunt u onderstaand formulier invullen.

Dus is uw garagedeur kapot en zou u dit graag willen laten repareren? Vul dan even onderstaand formulier in of bel gelijk op ons nummer. Tijdens kantooruren kan dit op 046-4510050 en na kantoortijd kan dit (mits het spoed betreft) via 06-53672932. We helpen u graag met uw garagedeur reparatie!

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx