Meer dan 40 jaar ervaring!

Storing overheaddeur

Overheaddeuren voor bedrijven worden veelvuldig gebruikt. Het is dan ook noodzaak om geregeld te controleren of alles nog naar behoren werkt en of er geen defecte of minder werkende onderdelen zijn. Bij een storing aan de overheaddeur ben je al gauw ten einde raad. De werkzaamheden kunnen vaak niet doorgaan, of de locatie kan niet worden afgesloten. In zulke gevallen kan Gehlen de oplossing bieden door het leveren van een 24/7 service. We hebben al jaren een 24-uurs dienst die dit soort problemen kan oplossen. Het maakt niet uit of wij de overheaddeur zelf geplaatst hebben, of dat iemand anders dat heeft gedaan.

Veelvoorkomende oorzaken storing overheaddeur

Een storing aan de overheaddeur kan veel verschillende oorzaken hebben. Er kan bijvoorbeeld een storing zijn van de motor of een storing zijn van de veren van een overheaddeur. In sommige gevallen is het belangrijk dat de storing snel wordt opgelost. Dit kan verdere schade aan de overheaddeur voorkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden van reparatie te bespreken.

Onderhoud Overheaddeur

Omdat een overheaddeur intensief gebruikt wordt, is het juist van belang om goed onderhoud toe te passen op de bedrijfsdeur. Naast het opmeten, leveren en monteren van een deur, sluiten we ook onderhoudscontracten af. Dit kan voor één jaar zijn, maar ook voor meerdere jaren. Het voorkomt grotere problemen en voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.

Reparatie overheaddeur

Voor acute zaken tijdens kantooruren kunt u bellen met dit nummer ->046-4510050
Voor dringende zaken buiten kantooruren kunt u ons bereiken op dit service-nummer ->06-53672932

Voor het bespreken van een onderhoudscontract of voor het oplossen van een storing aan uw overheaddeur kunt u het beste onderstaand formulier invullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug om te kijken hoe en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Velden met een "*" zijn verplicht.

Adres*
Nieuwsbrief
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wat ze zeggen over ons

“Gehlen Zonwering is een echte aanrader ! Mensen met verstand van zaken, die ook nog eens snel en vakkundig werken. Mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord en de medewerkers waren zeer vriendelijk en klantgericht. Kortom, ik ben super tevreden.”

Teya Walda

“Er kwam meteen iemand kijken en de maten opnemen voor mijn rolluiken. Duidelijke informatie en offerte. De installatie was zelfs eerder dan verwacht. Goede communicatie. De firma is echt aan te bevelen!”

Marjorie Breekveldt

“Een echt team is de nieuwe garagepoort komen plaatsen. Vriendelijk en zeer nauwkeurig gewerkt. Veel werk gehad aan de grondaansluiting. Ziet er allemaal netjes uit. Helaas hapert de sluiting poort af en toe maar gelukkig komen ze daar vandaag nog even naar kijken. Alom tevreden klant en aan te bevelen als bedrijf.”

Imelda Essers

“Vorige week tot overeenstemming gekomen met Gehlen voor een groot project. Attent een bloemetje ontvangen!”

Tim Jacobs

“Ondanks de zeer drukke periode heeft de planner van Gehlen een uitzondering gemaakt. Een kwetsbare dame werd met spoed geholpen. De motor van haar zonwering moest vervangen worden. firma Gehlen zag de noodzaak in. Als uitzondering werd binnen 2 dagen de reparatie uitgevoerd. Dank je wel firma Gehlen.”

Wil Vink

“Fijn dat er gratis een consultatie is over de mogelijkheden met offerte. De opdracht was snel geregeld, luxaflex kwamen sneller van verwacht, installatie verliep super (heel vriendelijke werknemers, goed overleg, vakkundig opgehangen) en de kwaliteit ziet er goed uit. Kortom erg tevreden.”

Vera Perlitius

“Alles netjes volgens afspraak besteld, geleverd en gemonteerd met een zeer vriendelijke service!”

Roy Bemelmans

“De producten en de adviseur die aan huis komt zijn erg goed en kan ik alleen maar aanbevelen. Bij de monteurs moet je geluk hebben of je sociale, meedenkende mensen krijgt of norse, klantonvriendelijke, maar dat is overal tegenwoordig.”

Frans Hendrikx